4 Zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu ļaut sēsties pie auto stūres

Šo zodiaka zīmju pārstāvji, kā izrādās, visbiežāk izraisa avārijas!

Kāda krievu biznesa avīze ir veikusi pētījumu, un noskaidrojusi, kuras ir tās zodiaka zīmes, kuras visbiežāk nonāk ceļu satiksmes negadījumos. Iespējams, ka apdrošināšanas polisi tagad būtu ieteicams veidot, balsoties uz cilvēka Zodiaka zīmi?

SVARI

Par vissliktākajiem braucējiem un pirmajiem pretendentiem uz paaugstinātas cenas polisi jāmin Svari. Svari izrādās ne tikai ir neprasmīgi braucēji, bet visbiežāk cieš ceļu satiksmes negadījumos. Nav arī brīnums – Svaru sapņainā daba un mūždienīgā prātošana par dažādiem darbiem var likt viņas aizdomāties, atrodoties pie stūres un nepievērst uzmanību uz ceļa notiekošajam.

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāvji ir visai mierīgi cilvēki pēc dabas, bet uz ceļa – patiešām bīstami. Viņi ir gandrīz tik pat slikti autovadītāji kā Svari. Lūdzu, brauciet uzmanīgāk!

Lieki piebilst, ka Ūdensvīriem ir tendence noparkoties neatļautās vietās, sagādājot sev liekus izdevumus.

AUNS

Auns ierindojas 3.vietā. Pārgalvīga braukšana it nemaz nav prātīga, un, ņemot vērā statistikas datus, jums it nemaz arī nepadodas agresīva manevrēšana ar automašīnu. Sargiet sevi un citus!

Apdomājieties – izrādīšanās kāda priekšā nav savas veselības un dzīvības vērta!

ZIVIS

Tikai neapvainojieties, bet jūs tiešām esat slikti braucēji! It īpaši sliktas autovadītājas ir šīs zīmes sievietes, kaut gan jāteic, ka arī vīrieši nav nekād profiņi.

Šīs zīmes sievietēm parasti nepieciešams salīdzinoši ilgāks laiks, lai nokārtotu autovadītāja eksāmenu un iegūtu tiesības to vadīt.

Kad vadāt auto, tad domājiet par tā vadīšanu un notiekošo uz ceļa, nevis citām nodarbēm!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mairita</cite>

    Galīgi garam mana zivtiņa eksamenu nolika uz apirmo un bez starpgadījumiem grauc jau 15 gadus

Pievienot komentāru