5 zvaigžņu zīmes, kuras var aiziet no tavas dzīves un ne reizi neatskatīties

Auns

Auns savā dzīvē noteikti neturēsies pie kaut kā nevajadzīga vai lieka. Ja jūs kaut kādā veidā ļoti aizvainojāt Aunus vai vēl trakāk – nodevāt viņus, tad ziniet, ka Auna acīs esat miruši.

Šī zvaigžņu zīme pat netērēs laiku, lai uzzinātu, kāds bija jūsu rīcības iemesls, motīvs, kur nu vēl apsvērt iespēju, ka jums varētu tikt dota otra iespēja. Pie pirmās jūsu briesmīgās izgāšanās, Auna acīs esat vienkārši miruši. Pašiem Auniem tas ir tikai uz labu.

Lasi arī: Šajās zīmēs dzimst sievietes, kuras iemīlas līdz ausīm

Skorpions

Ja runa ir par draugiem, tad varam droši teikt, ka Skorpioni ir ārkārtīgi izvēlīgi, tādēļ draugu viņiem nebūt nav daudz. Viņi dod priekšroku nelielam cilvēku lokam, kuriem viņi no sirds var uzticēties.

Tādēļ – ja Skorpions ir izdzēsis jūs no savas dzīves, tas nozīmē, ka izdarījāt patiešām kaut ko nelāgu. Līdzko nodarīsiet viņiem pāri, varat uz visiem laikiem atvadīties. Lai gan Skorpioniem nepatīk šādi rīkoties, viņi tik un tā ir uz to spējīgi.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmes, kurām nauda ir svarīgāka par mīlestību

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti komunikablas zīmes, taču ļoti unikālas – viņiem ļoti ātri draudzīgās attiecībās paliek garlaicīgi.

Viņi ļoti ātri var atvadīties no tiem cilvēkiem, kas neuztver viņus nopietni, nedala kopīgas idejas un intereses, kā arī uzskata viņus par ekscentriskiem dīvainīšiem. Nē, Ūdensvīri nav rupekļi. Viņi vienkārši neredz jēgu turēt sev blakus kādu, kas līdz galam nespēj viņus saprast.

COMMENTS

Pievienot komentāru