4 Zodiaka zīmes, kurām nauda ir svarīgāka par mīlestību

Lūk, kurām zodiaka zīmēm patīk nauda tik ļoti, ka tā ir viņu lielākā mīlestība!

VĒRSIS

Vēršu sievietes ir ļoti mīlošas, gādīgas un lojālas, tomēr jāsaka, ka mīl arī greznību un luksusa preces. Kaut arī bieži vien šīs zīmes pārstāves pašas spēj ļoti labi nopelnīt, nenāk par sliktu sev blakus redzēs vēl labāk pelnošu vīrieti.
Kaut arī viņas nemēdz prasīt daudz – viņas grib daudz! Un, jo vairāk tiks pieradinātas pie visa greznā, jo prasīgākas kļūs pēc laika!

LAUVA

Nav nekāds noslēpums, ka Lauvas mīl greznību! Ne tikai tāpēc, ka to vēlas sev, bet arī tāpēc, ka vēlas palielīties. Kā gan citādāk likt sev justies labi? Jāsaka, ka šo sieviešu plāns var būt arī apprecēt vecu vīrieti, noindēt, un mantojumā iegūt viņa īpašumus.. tad gan apprecēt kādu, kuru mīl.

JAUNAVA

Jaunavas ir ļoti izvēlīgas. Lai viņa pat iedomātos par attiecību veidošanu ar tevi, tev jābūt izskatīgam, gudram, sportiskam un turīgam. Jaunavas pašas pret sevi ir prasīgas, un tādas ir arī pret saviem vīriešiem. Jāsaka, ka Jaunavas reti kad izvēlas veidot attiecības ar patiešām trūcīgiem vīriešiem.

SKORPIONS

Jā, arī Skorpionu sievietes vēlas turīgus vīriešus. Tas nebūt nenozīmē, ka viņa brīdī, kad apprecas ar kādu, aiziet prom no darba ar domu – Tu esi mans vīrs, tev mani jāuztur. Nē! Šī sieviete turpinās savu karjeru un to, ko ir iesākusi. Turīgs vīrietis sniedz drošības sajūtu, kā arī mazina vismaz vienu no šķiršanās iemesliem – strīdi par finansēm.

Pievienot komentāru