5 Zodiaka zīmes, kurām viss ir pie vienas vietas

Šīm zodiaka zīmēm ir nospļauties par jūsu jūtām!

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns nemelo. Viņš pats cieš no sava tiešuma, kas viņam rada daudz problēmu. Bet realitāte ir tāda, ka Auns tev pateiks visu, ko viņš par tevi domā. Ja tev nepatīk, tas, ko tev saka tavs draugs vai mīļotais cilvēks Auns, tad zini, viņam par to ir absolūti nospļauties!

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir tik ļoti vienalga, ko tu par viņiem domā, ka viņi nemaz necentīsies izrādīt iecietību pret tevi. Vērša trūkums patiešām ir absolūta vienaldzība attiecībā uz citu cilvēku domām un jūtām. Viņam galvenais ir tas, lai neviens neiztraucētu viņa mieru, bet visam pārējam ir pakārtota nozīme.

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Mīļajiem, jūtīgajiem un nedaudz dezorientētajiem Dvīņiem trūkst tolerances. Šiem domātājiem mēdz notikt lūzuma brīži, un, tiklīdz tu pārkāpsi noteiktu līniju savās attiecībās ar Dvīni, viņš var pēkšņi izmest tevi no savas dzīves un uzvesties tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Iekšienē Jaunava ļoti daudz ko pārdzīvo, un tas liek viņai radīt sienu ap savu sirdi. Jaunavas pašaizsardzības mehānismi rada emociju trūkumu, un šīs zīmes pārstāvji neizrādīs emocijas, lai ko tu darītu vai runātu. Vienīgā problēma slēpjas tajā, ka Jaunavas ieņemtā pozīcija – neko nedot pretī – var pārvērsties nelietībā un pacietības trūkumā, kas viņu padara par vienu no pašām vienaldzīgākajām zodiaka zīmēm.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieks var šķist nevainīgs, tomēr patiesībā viņš mīl būt vienaldzīgs. Strēlnieks mīl pasauli visās tās izpausmēs, un viņš tiecas dzīvot šeit un tagad, tāpēc nedod Dievs, tu patērēsi viņa vērtīgo laiku pa tukšo! Viņš tik ātri novērsīsies no tevis, ka tu pat nesapratīsi, ka visu šo laiku esi komunicējis ar niknu un neuzmanīgu ledus gabalu.

Pievienot komentāru