Kā tev trūkst pilnīgai laimei? Lūk, kas nomoka zodiaka zīmes

Mēs jums pateiksim, kas nav kārtībā ar katru zodiaka zīmi…

Ne vienmēr viss iet kā pa sviestu – reizēm gadās dažādas grūtības.

Gadās tā, ka šīs problēmas uzrodas no zila gaisa, bet nereti tās radām mēs paši. Vai nu tā ir nelaimīgu apstākļu sakritība vai arī raksturs un citas lietas, tas ir kas tāds, kas mūs padara nelaimīgus.

Noskaidro, kas kaiš katrai no zodiaka zīmēm – kāpēc tās nav pilnīgi laimīgas?

 

GRŪTĪBAS UZTICĒTIES:

Skorpions, Mežāzis

Grūtības uzticēties ir gan Skorpionam, gan Mežāzim. Šo zīmju pārstāvji spēj paļauties tikai uz sevi,un, pat esot ilgus gadus attiecībās, vienmēr pieļauj nodevības risku.

 

MŪŽĪGA NEMIERA SAJŪTA:

Jaunava, Strēlnieks, Zivis

Vienmēr nemierīgs un ar kaut ko ne līdz galam apmierināts ir tas cilvēks, kurš dzimis Jaunavas zvaigznājā, bet satraukts un uzvilkts ir Strēlnieks un Zivis – tā vien liekas, ka viņi nevar nosēdēt uz vietas!

 

NEDROŠS PAR SEVI:

Svari, Vēzis

Svari un Vēzis ir lieliskas zodiaka zīmes – pasakaini partneri un draugi, tomēr viņi paši jūtas neapmierināti ar sevi – tā vien liekas, ka ir daudzas lietas, kas sevī būtu jāmaina. Viņiem vajag tādu partneri, kas viņus iedrošinātu un vienmēr izteiktu komplimentus un labus vārdus.

 

STŪRGALVĪBA:

Vērsis, Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes ir unikālas un ļoti gudras, tomēr nereti dzīvē mēdz rīkoties pavisam muļķīgi. Viņi ir pārāk spītīgi, lai pakļautos kaut kādām normām, turklāt, vinnēt strīdā ar Vērsi ir neiespējami.

 

NEPIECIEŠAMA UZMANĪBA:

Lauva, Dvīņi, Auns

Šo zīmju pārstāvjiem vienmēr ir nepieciešama uzmanība. Lauvai tas ir ego pabarošanai, Dvīņi vienkārši ir dzimuši skatuves mākslinieki un aktieri, kuri kāro pēc citu atzinības, bet Aunam to vajag, lai viņš nejustos viens.

Pievienot komentāru