5 Zodiaka zīmes, kuras parasti nevar samierināties ar šķiršanos

VĒRSIS

Tu atsakies būt laipns un pretimnākošs. Tu nekādi nespēj izšķirties nedusmojoties par to. Tiklīdz kaut kas nenotiek tā kā tu vēlies, tu nespēj samierināties ar notikušo un tikt tam pāri, lai arī tur vairs neko nevar darīt. Tādēļ tu kurini dusmu un niknuma ugunskuru.

DVĪŅI

Tu vienmēr pārbaudi vai tava bijusī otrā pusīte nav jaunās attiecībās. Kad tu izšķiries no kāda, tūlītēji uzplaukt tava zinātkāra puse. Lai arī jūs abi vairs neesat kopā, tu nespēj neinteresēties par to, ko šis cilvēks dara. Jā, izklausās dīvaini, bet tu vienkārši nespēj sevi atturēt. Tev viss ir jāzina.

VĒZIS

Tu vienkārši nepārstāj zvanīt. Lai arī šķiršanās jau ir notikusi, tu nespēj neko citu darīt, kā sazināties ar bijušo. Tu vēlies dzirdēt šī cilvēka balsi. Tu vēlies vēlreiz viņam pateikt kaut ko svarīgu. Tev nepadodas palaist cilvēkus prom, tas nu noteikti ir skaidrs.

STRĒLNIEKS

Tu pārliecini sevi, ka jūs atkal saiesiet kopā. Tu vienmēr skaties uz dzīvi no pozitīvās puses, tomēr šādā pat manierē tu domā arī tad, kad vairs nav ne mazāko cerību, ka viss varētu izdoties. Lai arī cik briesmīga būtu šķiršanās, tu vienalga domā, ka tuneļa galā spīd gaisma. Tas ir visnotaļ skumji.

LAUVA

Tu pastāvīgi noniecini savu bijušo. Tā vietā, lai izdarītu labāku izvēli, tu – kā vienmēr – sarežģītā situācijā centies pierādīt savu dominanci. Tiklīdz tev rodas iespēja komunicēt ar savu bijušo otro pusīti, tu izturies neciešami un izmanto katru iespēju viņu kritizēt.

Pievienot komentāru