Dienas horoskops 12. aprīlim – var notikt trakas lietas!

Auns Šodienas planētu izvietojums liecina par to, ka tev ir lieliskas iespējas piesaistīt īsto cilvēku. Tu izmantosi iespēju, tiklīdz tā tiks dota. Tu jau labu laiku ceri, ka pienāks brīdis, kad varēsi ar savu sirdsāķīti satikties divatā. Tāda iespēja tev tiks dota, tādēļ rīkojies apdomīgi.

Vērsis Ja tu šodien vēlies izjust patīkamu uztraukumu, tad kopā ar mīļoto cilvēku dodies romantiskā randiņā ārpus mājas. Planētu izvietojums liecina, ka kopā pavadītais laiks palīdzes kliedēt visas šaubas un nebūšanas.

Dvīņi Planetārais izvietojums liecina par to, ka pat tevi šodien pārsteigs kāds notikumu pavērsiens. Kāda negaidīta tikšanās atdzīvinās tavu mīlas dzīvi. Lai arī satiktais cilvēks ir visai unikāls daudzos veidot, nevar noliegt, ka tāds esi arī tu. Jūs saskanat kā cimds ar roku.

Vēzis Ja dodies uz randiņu, kopā ar mīļoto cilvēku, tad vari sagaidīt ko negaidītu. Planētu esošais izvietojums liecina, ka varētu notikt jebkas. Šī pieredze būs ļoti būtiska, jūs abi iegūsiet jaunus, brīnišķīgus draugus. Tieši tas tev šobrīd ir nepieciešams.

Lauva Astrālais izvietojums sagādās iespēju uzvesties mazliet trakāk kā parasti, kā arī tikt sveikā cauri. Eksperimentē ar jaunām jomām, lai ieviestu dzīvē jaunas, pozitīvas pārmaiņas. Izvēlies jaunu stilu, vai citādu pieeju savam izskatam. Visam, kas tevi ierobežo, nekavējoties jāpazūd. Pienācis laiks personīgai revolūcijai.

Jaunava Planetārais izvietojums liecina par to, ka jābūt uzmanīgākam. Tu nedrīksti pilnībā atklāties visās attiecībās. Būs grūti uztvert īstos signālus, daudzus no tiem tev var nākties pārprast. Izbaudi romantiku, tomēr, centies visu turēt zināmos rāmjos.

Svari Šodien daudzas lietas var šķist maldinošas, tas viss planētu izvietojuma dēļ. Tas nav saistīts ar šaubām par kādu konkrētu cilvēku, tev vienkārši kaut kas nešķiet tā, kā tam vajadzētu būt. Lai arī tu nespēsi kārtīgi izprast, kas ir šīs sajūtas cēlonis, ņem vēra, ka labāk būtu ieklausīties savā intuīcijā.

Skorpions Šodien tu vēlēsies uzburt romantisku noskaņojumu, par kādu jau ilgi esi sapņojis. Lai arī esi pārliecināts, ka šādi tev izdosies mīļoto cilvēku iepriecināt, būtu labi, ja tu pieturētos pie zemes, pārlieku neaizraujoties. Izbaudiet lieliski pavadītus mirkļus.

Strēlnieks Labāk uztver romantiku ar nelielu rūgtuma piegaršu. Tas nebūt nenozīmē, ka tu nevari labi pavadīt laiku, tev reālistiski jāskatās uz šo attiecību nākotni. Viss nenotiek gluži tā, kā izskatās. Pāris dienu laikā var mainīties ļoti daudzas lietas.

Mežāzis Šodien tev būs iespēja radīt brīnišķīgi romantisku atmosfēru, lai iepriecinātu mīļoto cilvēku. Jūs abi viens otru pazīstat ļoti labi, tādēļ nav jāiestudē izlikšanās. Tu vari būt tieši tāds, kāds esi, atceries, ka tevi šādu mīl visvairāk.

Ūdensvīrs Planētu izvietojums liecina, ka tavām attiecībām lieti noderētu kāds asumiņš. Ja spēsi radīt atklātības un brīvības pilu noskaņojumu, notiks zili brīnumi. Pamēģiniet kopīgi īstenot ko tādu, ko nekad neesat darījuši, tādējādi jūs no jauna iemīlēsieties viens otrā.

Zivis Planētu izvietojums dos tev iespēju labo attiecības, kuras tev šķiet, ka esi sagrāvis. Ja tev visu šo laiku šķita, ka nespēsi savā dzīvē atgriezt zudušo mīlestību, tad padomā kārtīgi. Uzdrīksties pamēģināt vēlreiz, nebaidies, neviens tevi nesāpinās.

Pievienot komentāru