6 zvaigžņu zīmes, kurās dzimst valdzinošas sievietes – vīrieši uz viņām ir krituši kā mušas uz medu

Noskaidro, kuras zīmes zvaigžņu eksperti uzskata par vismagnētiskākajām! 

MEŽĀZIS

Mežāža zīmē dzimušās sievietes ir ne tikai gudras, bet arī strādīgas. Viņas bieži vien piesaista pretējā dzimuma uzmanību darbā. Skolas vecumā parasti liela daļa zēnu viņās ir iemīlējušies līdz ausīm.

Šīs sievietes ir patiesas, bez samākslotības, nemēdz slēpties aiz maskas. Ja viņai kāds nepatīk, tad tas ir redzams, un otrādi – ja patīk, tad to pamanīs arī citi. Ar viņu nav jāspēlē minēšanas spēle “”mīl vai nemīl”.

Viņas nemeklē radošus veidus, kā izpaust savu mīlestību – viņas ir ļoti tiešas. Viņas ir patiesas, nav samākslotas – tieši tas piesaista vīriešus.

STRĒLNIEKS

Viņa dzīvo šeit un tagad, nemaz neuztraucoties par nākotni. Strēlnieka zīmē dzimusī sieviete pazīstama ar savu piedzīvojumu meklētājas garu, ka neviļus pievilina vīriešus. Viņas ir neparedzamas, tāpēc piesaista tos, kuriem ir alkas uzzināt vairāk par šādām sievietēm.

Tiesa, attiecības ar viņu nav domātas visiem, jo Strēlniecei nepieciešams patiesi aizraujošs partneris, kurš viņai var sniegt ļoti daudz. Viņas pieeja dzīvei, viņu atvērtā daba un attieksme pret visu padara viņas ne tikai par labiem draugiem, bet arī lieliskām partnerēm.

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāves ir pārliecinātas būtnes un tas acīmredzami piesaista pretējā dzimuma uzmanību. Zivis veido romantiskas attiecības ar lielisku pirmo iespaidu par sevi, kas nereti ir neatvairāms un vilinošs. Viņa nudien nevar sūdzēties par uzmanība trūkumu no vīriešu puses. Jāpiebilst, ka Zivis nevērtē vīrieti pēc viņa materiālā stāvokļa, bet gan priekšroku dod intelektam un personībai.

SKORPIONS

Lai gan Skorpionu sievietes tēls ir pārdomāts un izkopts, ne vienmēr tas ir tieši ārējais izskats, kas piesaista pretējā dzimuma uzmanību. Tā ir viņas gaita, kustības, acu skatiens un manieres. Tas, kā viņa sevi pasniedz kopumā. Turklāt, ar gadiem viņas tik tiešām kļūst vēl neatvairāmākas.

ŪDENSVĪRS

Vīriešus piesaista viņas brīvā daba un atšķirīgā pieeja darāmajiem darbiem. Viņai ir pavisam cits šarms. Ūdensvīru sievietes ir spēcīgas, inovatīvas, diskrētas un neatkarīgas. Viņām piemīt lieliska humora izjūta, ko pretējais dzimums parasti novērtē.

LAUVA

Lauvas spēks un pašpārliecinātība ir īpašības, kas jūtamas pa gabalu, tās vīriešu pievelk gluži kā tāds magnēts. Lauvas patiešām nevar sūdzēties par pretējā dzimuma uzmanību, jo ir valdzinošas un pievilcīgas sievietes, kas kopj sevi gan ārēji, gan rūpējas par sevi iekšēji, vienmēr pilnveidojoties un attīstoties.

 

Pievienot komentāru