Brokastis ir pati pirmā un arī vissvarīgākā ēdienreize, jo no tās ir atkarīga gan mūsu tālākā pašsajūta, gan tas, cik lielas ir mūsu enerģijas rezerves visai dienai.
Ne jau velti saka – brokasto kā karalis! Pirmajā dienas pusē blīvā pārtika, kas dod mums enerģiju visai dienai, pārstrādājas visvieglāk un ātrāk.
Lasi vēl: Greipfrūtu vērtīgākās īpašības; maz kaloriju un jāēd ar visiem kauliņiem!
Kāda tad varētu būt sātīga, vienkārša un vērtīga rīta maltīte? Protams, ka tradicionālās angļu brokastis – auzu pārslu putra. Tāpēc mēs jums vēlamies pastāstīt par šīs putras vērtīgākajām īpašībām un arī to, kā to pareizi iekļaut savā ēdienkartē, lai tā kļūtu par jūsu mīļāko ēdienu.
Šķir nākamo lapu, lai iepazītos ar auzu pārslu putras vērtīgākajām īpašībām