Laiks labot savas kļūdas. Mīlestības horoskops šai nedēļai

Auns Šonedēļ svarīgi ir būt tiešam un apkārtējos nemānīt. Tu parasti esi tas cilvēks, pie kura visi vēršas pēc padoma un patiesa viedokļa – neslēpt to, ko tu patiesībā domā!

Vērsis Šī nedēļa nesola krasas izmaiņas, tomēr tev noteikti nevajadzētu satraukties par sīkumiem. Ja liekas, ka kāda iespēja ir palaista garām, tad būsi kļūdījies! Tev tiks dota iespēja labot savas kļūdas!

Dvīņi Nevajadzētu aizrauties ar skarbās patiesības atklāšanu nesaudzīgos veidos. Kaut arī apkārtējie apgalvo, ka mīl taisnību – viņi nezina, ko paši saka, jo bieži vien to nespēj ne pieņemt, ne aptvert.

Vēzis Lielu uzmanību velti tam, ko tu saki un dari. Iespējams, ka tava rīcība nesaskan ar to, ko tu saki. Šonedēļ mēģini uzturēt pēc iespējas labākas attiecības ar savu darba devēju. Nemēģini apkārtējiem iestāstīt savu taisnību – tas būs veltīgi!

Lauva Šajā periodā apkārtējos labāk nekaitināt un neizaicināt. Mēģini būt piekāpīgāks, citādāk strīdi garantēti. Pastāv liela iespēja, ka sabojāsi savu reputāciju. Neesi tik vienaldzīgs par attiecībām ar apkārtējiem – visai drīz tev būs nepieciešams apkārtējo atbalsts.

Jaunava Uz dzīvi raugies pozitīvi un neiespringsti par grūtībām. Dzīvē ir daudzas citas lietas, kuras ir svarīgas un tu pārāk bieži mēdz uztraukties par to, kam ilgtermiņā nebūs nekādas nozīmes.

Svari Tev ir nepieciešama atpūta. Prāts nesīsies uz izklaidi un relaksējošām nodarbēm. Nevēlēsies iespringt par darbiem. Ja iespējams, tas dodies ceļojumā vai paceļo pa Latviju. Visai patīkamas būs sarunas ar draugiem un sen nesatiktajiem radiem.

Skorpions Domā, ko runā! Tava skarbā patiesība kādu var aizskart. Mēģini visu pasniegt pēc iespējas maigāk, lai nesabojātu attiecības ar apkārtējiem. Nāksies kādam piekāpties un paklusēt. Nejaucies tajos strīdos, kur tev nav nekāda sakara!

Strēlnieks Par apkārtējiem sliktu nevajadzētu runāt – tam būs negatīvas sekas! Turklāt, sabojāsi attiecības ar ne vienu vien cilvēku. Ja iespējams, tad atturies no kompānijām, kuras to vien dara, kā aprunā citus. Koncentrējies uz sevis attīstīšanu un pilnveidošanu!

Mežāzis Dažādu darbību rezultātā iepazīsies ar neparastiem cilvēkiem. Šādas tikšanās nejaušā kārtā novedīs pie negaidītiem notikumiem. Būsi saviļņots un pārsteigts. Pozitīva nedēļa, kad nevajadzētu laist garām labus un vilinošus piedāvājumus.

Ūdensvīrs Būsi apkārtējo mierinātājs un kompromisu risinātājs. Šķitīs, ka spēj iedziļināties citu problēmu saknē, taču nespēsi tikt galā pats ar sevi un savu privāto dzīvi. Viss nokārtosies – centies par to nebēdāties!

Zivis Dažādu darbu veikšana prasīs papildus piepūli. Tev ir nepieciešams saņemties un darīt visu iespējamo, lai uzlabotu esošo situāciju. Slinkums kalpos par slogu, no kura pēc iespējas ātrāk jāatbrīvojas.

Pievienot komentāru