Aromātisks, sulīgs sacepums iepriecinās ikvienu un saudzēs jūsu figūru. Spilgti, garšīgi un burvīgi!
Sastāvdaļas:
vistas fileja
2 ķiploka daiviņas
ķirbis
2 tomāti
siers vai medus
bazilika lapas
2 olas
sāls un pipars pēc garšas
Sagriežam tomātus, vistu un ķirbi kubiņos. Sakuļam olas. Sarīvējam sieru un sagriežam ķiplokus gabaliņos. Visam ir jāizskatās apmēram tā, kā tas ir bildē.
Cepamās formas dibenu noklājam ar ķirbi un tomātiem. Virsū izliekam vistas filejas gabaliņus.
Uzlejam virsū olas.
Saliekam virsū ķiploka gabaliņus un apkaisām ar zaļumiem. Ja jums negaršo baziliks – varat izmantot jebkuru jums tīkamu garšvielu.
Virsū vēl vienā slānī izliekam ķirbjus un tomātus, var pievienot vistu. Apkaisām visu ar sieru vai ieziežam augšu ar medu.