Oktobrī dzimušie ir paši, paši skaistākie un patīkamākie cilvēki

Oktobrī dzimušajiem ir patīkama āriene. Jūs esat enerģijas pilni entuziasti, kuriem piemīt savs šarms. 

Jūs esat apveltīti ar labu veselību, dzīves spēku un siltumu. Tiecaties pēc skaistuma un mīlestības. Jūs vēlaties dzīvi, kas pilna viegluma, greznības, naudas un laimes. Jūsos burtiski kūsā enerģija un arī kaisle. Jūs esat dzimuši mākslinieki.

Lasi vēl: HOROSKOPS. Rudenī dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

VESELĪBA

Kopumā jums ir ļoti laba veselība, tomēr bieži vien oktobrī dzimušos piemeklē drudzis, kāda asins infekcija vai arī nervu slimība. Mēdzat ciest arī no muguras sāpēm, galvassāpēm un ādas slimībām.

SADERĪBA

Ilgstoša savienība un laba draudzība veidosies ar tiem cilvēkiem, kas dzimuši laika periodā no 21. septembra līdz 20. oktobrim, no 21. janvāra līdz 20. februārim un 21. maija līdz 20. jūnijam. Tāpat jūs pievelk tie cilvēki, kas dzimuši jebkura mēneša 6., 15 vai 24. datumā.

Oktobra vīrietis

Jūs mīlat ģimenes dzīvi un bieži vien arī ļoti agrā vecumā apprecaties. No savas partneres sagaidāt izsmalcinātību, šarmu un grāciju. Parasti jums ir ļoti liela ģimene. Jūs esat sirsnīgs, dāsns un gādīgs, mīlat mājas un ģimeni.

Oktobra sieviete

Jūs esat gādīga māte un mīloša sieva. Apmierināta ar to, ko jūsu labā dara vīrs. Jūs mīlat mājas dzīvi un esat ļoti laba saimniece. Nekad nedomājat par šķiršanos, labāk pārcietīsiet visas grūtības, nekās aizskarsiet savu vīrieti. Labi saprotaties ar cilvēkiem, piesaistāt interesantus sarunu biedrus.

LAIMĪGĀS DIENAS

Jūsu laimīgās dienas ir pirmdiena, otrdiena, ceturtdiena un piektdiena. Visas svarīgās lietas jums vajadzētu ieplānot tieši kādā no šīm dienām.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Oktobrī dzimušajiem vajadzētu nēsāt gaiši zilas un rozā krāsas apģērbu, kā arī censties šīs krāsas izmantot interjerā.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Jūsu laimīgie akmeņi ir opāls un pērle. Tie jums nes veiksmi.

Pievienot komentāru