Anglijas Premjerlīgas saldajā ēdienā Arsenal un Liverpool duelis

Šonedēļ TVPlay Sports piedāvā Anglijas Premjerlīgas vienpadsmitās kārtas spēles: Bournemouth – Manchester United, Cardiff City – Leicester City, Arsenal – Liverpool, Chelsea – Crystal Palace un Huddersfield Town – Fulham. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu kanālā TVPlay Sports!

Arī vienpadsmitajā Anglijas Premjerlīgas kārtā neiztikt bez saldā ēdiena – Arsenal svētdien savā Emirates stadionā tiekas ar Liverpool. Laukuma saimnieki pēc diviem zaudējumiem sezonas sākumā, izcīnīja 7 uzvaras pēc kārtas, līdz pagājušajā nedēļā izbraukumā spēlēja neizšķirti ar Crystal Palace. Liverpool lūdz šim nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu un punktus zaudējuši vien mačos ar Chelsea izbraukumā un čempioniem Manchester City savā laukumā. Ceram uz aizraujošu divu TOP 4 komandu dueli!

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Cardiff City – Leicester City spēli:

“Spēle noritēs ļoti skumjā gaisotnē, jo pēc iepriekšējās kārtas spēles Lesterā, avarējot helikopteram, bojā gāja Leicester City prezidents Vičajs Šrivadhanabrappa un arī pārējie četri cilvēki, kas atradās lidaparātā. Pirms spēles Kārdifā Leicester City galvenais treneris Klods Puels norāda: “Rezultāts sestdien nebūs svarīgs. Mēs dosimies laukumā un spēlēsim lai godātu vīru, kurš šim klubam ir devis tik ļoti daudz.” Vičajam Šrivadhanabrapam pārņemot kluba akciju kontrolpaketi, klubs piedzīvoja strauju izaugsmi, kuras kulminācija bija fantastiskais Anglijas čempionu tituls 2016.gadā.”

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs, par Chelsea – Crystal Palace spēli:

“Neskatoties uz to, ka Chelsea galvenais treneris Mauricio Sari sezonas sākumā apgalvoja, ka viņa komanda šajā sezonā par čempionu titulu, visticamāk, vēl necīnīsies, Chelsea šobrīd ir tiešā līderu tuvumā, un pastāv liela iespējamība, ka sagaidot konkurentu kļūdas, var izmantot to savā labā cīņā par titulu. 11.kārtas Londonas derbijā pie Chelsea viesosies Crystal Palace. Chelsea ir viena no četrām komandām, kas nav zaudējusi savā laukumā, savukārt Crystal Palace pie savām divām uzvarām tikuši tieši viesos – statistika, kas dod cerību intrigai, tomēr reālā situācija vedina domāt, ka uzvaru svinēs laukuma saimnieki.”

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Arsenal – Liverpool spēli:

“Lai arī pagajušajā Premjerlīgas kārtā (2:2 ar Crystal Palace) pārtrūka Arsenal 11 uzvaru sērija visos turnīros, komanda joprojām ir bez zaudējumiem kopš 18.augusta. Unaja Emerija vadībā Lielgabalnieki ir ievērojami progresējuši, tomēr paliek vēl arī būtiskas lietas komandas spēlē, kas jāsakārto. Mačs pret jaudīgo Liverpool būs labs šī brīža stiprības tests un viegli nebūs, jo pretiniekiem atkal formu uzņem Muhameds Salāhs (4 vārti pēdējās 3 spēlēs) un viņi joprojām Premjerlīgā ir bez zaudējumiem.”

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs, par Huddersfield Town – Fulham spēli:

“Vienpadsmitās kārtas noslēdzošajā spēlē būs autsaideru duelis – spēle, kurā divas komandas no izkrišanas zonas var izmantot iespēju, kaut ar minimālu uzvaru tikt pie trim punktiem, tādējādi pametot pēdējo trijnieku. Huddersfield Town šosezon uzvaru vēl nav, kamēr Fulham pretinieku laikumā piecās spēlēs tikuši tikai pie viena punkta. Fulham ir šosezon vizvairāk vārtus zaudējusī komanda, kamēr Huddersfield vismazāk guvusī. Cerēsim, ka cīņā par izdzīvošanu abas komandas vairāk vēlēsies gūt vārtus, nekā nezaudēt, palutinot mūs ar rezultatīvu spēli, nevis bezvārtu neizšķirtu.”

Anglijas Premjerlīga kanālā TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium:

• Sestdien, 3.novembrī, 16:50 Bournemouth – Manchester United

• Sestdien, 3.novembrī, 16:50 Cardiff City – Leicester City

• Sestdien, 4.novembrī, 19:20 Arsenal – Liverpool

• Svētdien, 4.novembrī, 17:50 Chelsea – Crystal Palace

• Pirmdien, 5.novembrī, 21:50 Huddersfield Town – Fulham

Pievienot komentāru