Astroloģe par Covid19 iespējamo ietekmi uz Latvijas valsti no marta līdz jūnijam

Maijs- rodas iespaids, ka vai nu šajā mēnesī Latvijā nonāks zāles, vai skaidrība par to, kā šo situāciju var kontrolēt un uzlabot! Tomēr! Daudziem cilvēkiem būs nepieciešams atgūt spēkus, atpūsties, rehabilitēties un atgūt mieru, ne tikai tiem cilvēkiem, kurus būs skāris vīrus, bet tautai kopumā, pēc visa sagādātā stresa, mazkustības u.c.būs vēlme vienkārši atpūsties. Var tikt saņemtas skaidras ziņas par notiekošo un par to, kas nu beidzot ir jādara un var tikt izstrādāts jauns rīcības plāns- tieši veselības un medicīnas jomas sakarā!. Šis mēnesis var nest cerību un iedvesmu. Iespējams citi cilvēki valstī, sāks dalīties ar pozitīviem izveseļošanās un imunitātes celšanas stāstiem, vai pieredzēm par to kā tikt galā ar sevi PĒC slimības un pasīvā mājās sēdēšanas posma.

Jūnijs- rodas iespaids, ka šis būs mēnesis, kurā valsts atskatīsies uz zaudējumiem un visu kas ir noticis. Klusas pārdomas un secinājumi būs visticamāk katram. Rodas iespaids, kad šis būs laiks, kad sāksies jauns posms, pārmaiņas būs ieņēmušas vietu un atstājušas katram savu saprašanu par to, kā tālāk jāmaina sava un valsts Dzīve. Daudzi sāks visu no jauna, daudzi apzināsies savas patiesās vērtības un sāks tās būvēt no jauna, vai labot to ko varēs beidzot arī salabot. Pārmaiņas būs skārušas visus- it īpaši domu un skatijumu uz pasauli- līmenī!. Ļoti iespējams, ka šis būs laiks, kad varēs atkal atgriezties ikdienas ritmā un drošāk doties svaigā gaisā..bet nu jau ar citu skatījumu uz Dzīvi, vai sevi.

Kas šajos mēnešos kārtīs neparādijās?
Liela enerģija un dziļas emocijas!
Rodas sajūta, ka daudz kas valstī notiks, bez emocīju un jūtu ņemšanas vērā, kā arī daudzi pasākumi var radīt vispārēju apātiju un fizisku maskustību, kas līdz ar to var radīt mazāku enerģiju un aktivitāti kopumā. Tomēr labā ziņa ir tāda, ka neparādās masveidu haosi un nemieri!

Klausiet katrs pats savām sajūtām un emocijām- cenšieties saglabāt sevī mīlestību, iejūtību gan pret sevi, gan apkārtējiem.
Pa lielam rodas iespaids, ka šīs būs lielas pārmaiņas finansiāli un masveidā katram pašam skatījumā uz savu Dzīvi un pasauli, ar izpratni- ka jāsāk ir ar sevi!

*jāpiezīmē, ka rodas arī iespaids, ka daudzi ierobežošanas pasākumi notiek ne tikai ar nolūku- palīdzēt sabiedrībai un galu galā liels uzsvars paliek un ir- uz finansu u.c.materiāliem jautājumiem….labā ziņa ir tāda- ka cilvēkiem tas nesīs iekšējas pārmaiņas un skatījumu uz Pasauli un sevi.
Lai Jums visiem spēks un izturība! Mīliet savus tuvos un dārgos.

COMMENTS

Pievienot komentāru