Astroloģe par Covid19 iespējamo ietekmi uz Latvijas valsti no marta līdz jūnijam


Covid19 iespējamā ietekme uz Latvijas valsti. Marts-Jūnijs.

Atsaucoties uz cilvēku lūgumiem, tomēr nolēmu ielikt informācju, par to, ko kārtis rāda šajā sakarā.

Uzreiz vēlos informēt visus, ka šī NAV uz faktiem un statistikām balstīta informācija- bet gan vispārīga Taro + Orākula kāršu prognoze par iespējamo attīstības gaitu.

Marts– šis mēnesis nes ierobežojums un liek pieņemt lielus un nopietnus lēmumus. Rodas iespaids, ka liela daļa ierobežojumu notiek dēļ, tā- ka nekas nav skaidrs un saprotams, no sākum var tikt pieņemti lēmumi kas strikti ierobežos sabiedrību, daudzus cilvēkus ieliekot važās un bezizejas situācijās- sēdi un nekur neej, vai tieši pretēji scenāriji- ej uz darbu u.c.vietām, pat ja nevēlies to darīt. Tomēr līdz mēneša beigām rodas iespaids, ka cilvēki vairāk brīvprātīgi sāks pieņemt mērus un vairs nejutīsies “ieslodzīti piespiedu scenārija kārtā”- drīzāk paši tā jutīsies drošāk un brīvāk..pluss laiks censties pēc iespējas vairāk radīt mīlestību sevī un tuvajos cilvēkos!.

LASI ARĪ ŠO: Jolanta Gulbe- Paškeviča un Deniss Paškevičs atbild medijiem, kā tad bija patiesībā

Aprīlis- var stāties spēkā lielas pārmaiņas valstī, kas skars tieši naudas un komforta tēmas. Pat autoritatīvas personas un vadītāji var kāds zaudēt savu titulu, lomu, varu, vai teikšanu..apstākļi nešķiros karaļus un tautu, uzvarēs tas, kurš mainīsies līdzi un pieņems notiekošo. Rodas iespaids, ka visvairāk pārmaiņas jutīs cilvēki, kas līdz šim ir dzīvojuši turīgāku un komfortablāku Dzīvi. Var stāties spēkā noteikumi, kuri vienai daļai sabiedrības atvieglos materiālo stāvokli, otrai daļai- beigsies luksus un komforta apstākļi. Aprīlīs, diemžēl var nest arī kādas negatīvas ziņas, kas pat dumpiniekiem un noteikumu neievērotejiem, var likt pierimt un apstāties. Šajā mēnesī- nevajag ar pārmaiņām cīnīties un karot- vismierīgāk būs tai sabiedrības daļai, kura pielāgosies un pieņems notiekošu maksimāli cik iespējams. Neskatoties uz lielajām pārmaiņām, rodas iespaids, ka liela daļa sabiedrības jutīsies ērti un komfortabli esošos apstākļos- mājās un savā ērtumā. Daudzi var atrast labumu paši savām rokām darinātu un izdomāt veidus, kā uzlabot savu Dzīves kvalitāti.

JA VĒLIES REDZĒT, KO SAGAIDĪSIM MAIJĀ UN JŪNIJĀ, DODIES UZ NĀKAMO LAPU: 

COMMENTS

Pievienot komentāru