Atbalstam šo vīrieti ar zelta rokām! Viņa darinātais ir zelta vērtē!

Dārziņos pusceļā no Rīgas un Salaspili,nelielā mājiņā mīt talantīgs latvietis,kurš no dažādiem materiāliem- koka, metāla, medījamo dzīvnieku ragiem- prot radīt, visdažādākās lietas – gan dekoratīvās, gan praktiski izmanotajamas.

Man kaimiņos dzīvo sirms onkulītis vārdā Algirdas. Lai gan vārds viņam lietuviešu pats dzimis Latvijā un teic, ka pat viņa vectēvs bijis latvietis.
Kad ienācu ciemos pie viņa mājā mani pārņēma pārsteiguma sajūta! Uz visām durvīm, skapīšiem un sienām rotājas paša gravēti un veidoti koka mākslas darbi. Tādi unikāli un iepriekš neredzēti!
Mēs iegājām darba istabā un aplūkojām viņa veidotos krēslus no ragiem, galdus ar gravējumiem, metāla pulksteņus, oriģinālu lustru un unikālus pakaramos.
⏲️Pirmo bufeti Algirdas esot taisījis pirms 40 gadiem (šodien viņam ir 70) un kopš tā laika meistars ar lielu mīlestību radījis unikālus darbus, demonstrē tos izstādēs un veido mēbeles arī pēc pasūtījuma.
Visbeidzot jautāju kā viņam veicas ar klientiem uz ko viņš atbidēja, ka švakri, jo tie, kas bijuši ilggadēji pircēji ar gadiem ir nozuduši un jaunus klientus nezin kā rast. Es aizdomājos, kā varētu viņam palīdzēt un teicu, ka varu pamēģināt pastāstīt par viņa darbiem internetā. Viņš atplauka smaidā un teica, ka priecātos par tādu lietu.
✔️Uzreiz safočējām pāris viņa darbus un nolēmu ar tiem padalīties šeit, jo iespējams kāds tieši meklē unikālu dāvanu, papildinājumu savam interjeram vai vēlas pasūtīt unikālas mēbeles no ozolkoka ar vai bez gravējumiem 🙂
Ar meistara darbiem vislabāk iepazīties dzīvē. Viņa māja, kas atrodas Rīgā,Dārziņos iekšā ir kā tāds koka gravējumu muzejs. Un arī šeit ir dažas bildes un meistardarbi, kurus viņš labprāt dod uz pārdošanu.
Pulkstenis: 50 Eur
Pakaramie 110-130 Eur
Krēsli: 140-150 eur/gab
Lielie krēsli ar ragiem: 320 Eur/Gab
Galds ar stiklu un gravējumu (gar 102, plat 65,aug 65 cm): 250 Eur
Lustra no ragiem:250 Eur
Viņš teica, ka labprāt iedos arī atlaidīti un pie viņa var pasūtīt, ko vien sirds vēlas. Skapjus, galdus, gultas, krēslus, mākslas darbus. Var izvēlēties ar vai bez gravējuma. Nākt ar savām idejām.
Lai iegādātos meistara darbus un ar viņu sazinātos, šeit viņa tel. numurs: 29798927 Algirdas
Ja vajadzīgs var zvanīt arī man: 26498586 Reinis
Atbalstam savējos un dalies!

Pievienot komentāru