Samanta Tīna vēršas pie vīriešiem, kuri viņai raksta


Dziedātāja Samanta Tīna rudenī pašķīrās no sava drauga Naura Liepiņa. Dziedātāja Samanta Tīna atklājusi, ka šobrīd nav gatava iet uz randiņiem, tāpēc viņu uzrunāt neesot vērts.

STV Pirmā! šovā “Slavenības. Bez filtra” Samanta stāsta, ka viņai šobrīd randiņi neesot atktuāli un viņa tādā jau sen neesot bijusi.

“Man šobrīd ir dzīve pašai ar sevi un es tāpat vēl esmu procesā ar savām attiecībām. Strādājam pie savām attiecībām,” norāda Samanta.
Viņa arī atklāj, ka joprojām katru dienu saņem dažādas ziņas no pielūdzējiem, kuras nereti esot savādas. Samanta atbildot, ka novērtē pielūdzēju neatlaidību, taču vēlas, lai viņai pielūdzēji vairs nerakstītu.

“Mīļie vīrieši, varat man nerakstīt Instagramā, piedodiet, bet man tas šķiet bērnišķīgi,” uzsver dziedātāja, norādot, ka viņai centieni iepazīties sociālajos tīklos nešķietot piemēroti.

“Man ir liels prieks, ka Nauris mani iepriecina vēl joprojām ar ziediem arī manās jaunajās mājās, tas ir ļoti patīkami,” pauž Samanta, uzsverot, ka abi joprojām strādājot pie savām attiecībām.

Pievienot komentāru