Atbrīvojies no celulīta mājas apstākļos – 5 metodes, kas patiešām strādā

Ir daudzi un dažādi veidi, kā cīnīties ar celulītu. Viens no efektīvākajiem – ietīšanās. Doto procedūru iespējams veikt mājas apstākļos, turklāt pavisam drīz tu pamanīs, ka tavi apjomi samazinājušies līdz pat 2,5 cm!

Pateicoties ietīšanām, tiek pastiprināta asins mikrocirkulācija, stimulēta limfodrenāža, izvadīts liekais šķidrums no audiem, samazinās tauku atliekas.

Pretcelulīta ietīšanās mājas apstākļos
Ietīšanos nedrīkst veikt grūtniecības un krūts barošanas laikā. Tāpat šī procedūra nav ieteicama tiem, kuriem ir problēmas ar asinsvadiem, kā arī ādas saslimšanas. Ietīšanās laiks ir atkarīgs no izmantojamā sastāva, kā arī no individuālām sajūtām – no 30 – 60 minūtēm.

Kleopatras recepte
Pateicoties savam unikālajam sastāvam, medus lieliski atjauno ādu, palīdz izvadīt lieko šķidrumu. Piens nogludina, mitrina, baro ādu.
Samaisi pāris ēdamkarotes medu ar 2 – 3 ēdamkarotēm silta piena. Produktu daudzumu regulē pati, līdz iegūsti bieza skābā krējuma konsistenci. Medu labāk izmantot svaigu. Ar masējošām kstībām un vieglu pliķēšanu uzliec smēri un problemātisko vietu un ietin to plēvē.

Ietīšanās ar māliem
Aptiekā iespējams nopirkt dažāda veida mālus: zilo, zaļo, rozā, melno. Īpaši izteikta pretcelulīta iedarbība piemīt zilajiem māliem, turklāt tie arī aktivizē vielmaiņas procesus ādā un tam piemīt pretiekaisuma īpašības. Vienkārši atšķaidi to ar siltu ūdeni un uzsmērē uz problemātiskajām ķermeņa vietām.

Ietīšanās ar ābolu etiķi
Atšķaidi ābolu etiķi ar ūdeni proporcijā 1: 1 un ar iegūto šķīdumu samitrini ādu. Ietin pārtikas plēvē.

Ietīšanās “saldā dzīve”
Uz ūdens tvaikiem izkausē 2 tumšās šokolādes tāfelītes. Silto masu uzsmērē uz ādas un ietin plēvē. Šokolāde lieliski tonizē un nostiepj ādu, stimulē kolagēna un elastēna sintēzes procesu. Pēc regulāras šokolādes ietīšanās veikšanas liftinga efekts ir nodrošināts!

Ietīšanās “Uguntiņa”
Maltu ingveru samaisi ar olīveļļu, un iegūto pastu uzsmērē uz ādas. Vari izmantot svaigu ingvera sakni: sarīvē uz smalkās rīves. Sakarā ar ingvera sildošo efektu, tauku dedzināšanas process ir ātrāks.

Lai paātrinātu notievēšanas procesu, ietīšanu veic pēc ādas attīrīšanas un skrubja. Bet taukus dedzinošie vingrinājumu papildus stiprinās muskuļus! Neaizmirsti padalīties ar šīm efektīvajām notievēšanas metodēm ar draudzenēm. Un kuru ietīšanos izvēlējies tu?

AVOTS

Pievienot komentāru