Izrādās, ka Auni, saskaņā ar horoskopu, ir lielākie spītnieki un egoisti

 

Kareivīgs, jūtīgs un mērķtiecīgs – Auns atklāj Zodiaka zīmju ciklu. Ja jūsu paziņu lokā ir kāds šīs zīmes pārstāvis, tad jūs noteikti zināt, ka viņi ir lieliski ideju ģeneratori un zina, kā sasniegt savus mērķus. 

Viņi ir spītnieki, kas apveltīti ar milzu gribasspēku. Egoistiskie Auni ir raduši būt pirmie jebkurā sarakstā un jebkurā lietā. Agresija viņiem pilnīgi noteikti nav sveša, taču sev tuvos cilvēkus viņi aizsargā un ciena.

Lasi vēl: Lūk, kas tev būtu jāzina, uzsākot nopietnas attiecības ar Auna zīmē dzimušo

 

AUNI DARBĀ

Ja runa iet par darbu, tad šīs zīmes pārstāvjiem pilnīgi noteikti nepatīk rutīna un konkrēts darba grafiks. Viņi meklē iespējas, kā pilnībā varētu atklāt savu potenciālu. Auni noteikti zina, ko viņi pārzina un ko nē, tāpēc, kāpjot augšā pa karjeras kāpnēm, viņi izmantos tikai un vienīgi savas priekšrocības.

AUNI MĪLESTĪBĀ

Mīlestībā Auni ir vieni no sarežģītākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Vīrietim-Aunam viennozīmīgi patīk flirtēt, taču ja viņš ir izvēlējies sev “upuri”, tad nekādos mīlas trijstūros viņš neiesaistīsies. Viņš nesaprot un nepieņem krāpšanas būtību. Tāds vīrietis ar visiem iespējamajiem līdzekļiem centīsies iekarot savas izredzētās sirdi un negaidiet no viņa krāpšanu vai nodevību, Auns ir lojāls un uzticams partneris. Viņš visu pateiks tieši acīs un nekad neliekuļos.

Sieviete-Auns ir ļoti spēcīga personība. Jūs no viņas nekādā gadījumā nesagaidīsiet kaut kādas vājuma izpausmes. Šīs zīmes pārstāve pilnīgi noteikti zina ko, kad un kur viņa grib!

AUNI GULTĀ

Gultā Auni ir īsta “uguns”, taču ne ar visiem. Atvērties viņi var tikai savam patstāvīgajam partnerim. Viņi ir atvērti eksperimentiem, taču bieži vien viņiem tajā palīdz kārtējā alkohola porcija. Partnerus Auni izvēlas pēc trim kritērijiem – ārējais izskats, intelekts un statuss. Attiecības šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz svarīgākas par intīmo tuvību, lai gan talantīgi viņi ir abās sfērās.

AUNI DRAUDZĪBĀ

Draudzībā Auni ir ļoti uzticami un atsaucīgi. Viņi pierod pie cilvēkiem, tāpēc arī izjūt sāpes tad, kad pienāk laiks šķirties. Auns pilnīgi noteikti aizstāvēs savu draugu, taču negaidiet, ka viņš līdīs jūsu dvēselē ar dažādiem jautājumiem. Viņš dos jums laiku pašiem visu izstāstīt. Ar Auniem ir ļoti viegli meklēt piedzīvojumus, jo viņi ilgu laiku nespēj nosēdēt vienā vietā un pastāvīgi metas kaut kādās avantūrās.

Lasi vēl: Auns. Astroloģiskais portrets un saderība

Pievienot komentāru