Auns. Astroloģiskais portrets un saderība

Uguns stihijas zīmes atšķiras ar to, ka šīs zīmes pārstāvjiem piemīt ļoti kareivīgs raksturs. Auns ir pašas uguns personifikācija, kaislību pilns un apveltīts ar nepiekāpīgu pretestību.

Ugunīgs temperaments – tas izsaka visu! Auni ir ļoti straujas dabas, taču tikai konkrētās situācijās. Vairumā gadījumu viņi ir ļoti laipni un visnotaļ patīkami sarunu biedri. Runājot par komunikāciju, ar viņiem noteikti nav vērts strīdēties un aizstāvēt savu viedokli, jo jums nekad neizdosies pārliecināt Aunu un pierādīt to, ka viņam nav taisnība. Auniem vienmēr ir taisnība, viņi ir pārliecinoši un vienmēr visu zina. Pasēdēt, papļāpāt par dzīvi – tas nekad nebeigsies ar strīdu, jo patiesībā Auni ir visnotaļ mierīgi. Viss mainās brīdī, kad sāk ierobežot viņu brīvību.

Lasi vēl: Uguns stihijas zīmes. Raksturojums un saderība

ASTROLOĢISKAIS PORTRETS

Auni noteikti zina savu vērtību – jā, viņi sevi dievina un tic tam, ka ir neatvairāmi, taču tas nebūt neaptumšo viņu prātu. Viņi aizsargā ne tikai sevi, bet arī visus vājos. Ja Auna otrā pusīte vai draugs ir nonācis nepatikšanās, viņš noteikti ies palīgā. Grūtā brīdī uz Auniem pilnīgi noteikti var paļauties.

Šīs zīmes vīrieši ir ļoti drosmīgi, bet sievietes – seksuālas, turklāt Auni savā starpā ir ļoti saderīgi mīlestībā, veidojot spēku, kas var gāzt kalnus!

SADERĪBA

Šīs zīmes pārstāvji ir spējīgi iekarot pat visnepieejamākās sirdis, jo viņi ir bezgala kaislīgi mīlnieki. Šīs zīmes sievietes var iepatikties ikvienam, bet vīrieši ir spējīgi iekarot gandrīz jebkuru daiļā dzimuma pārstāvi, jo cilvēki jūt viņu uzticību un augsto enerģijas līmeni, bet iekarot kāda sirdi un dzīvot laimīgā laulībā ir divas dažādas lietas. Jāatzīst, ka dzīvot ar Aunu laulībā ir neticami grūti, jo saderība mīlestībā ar citu zīmju pārstāvjiem Auniem nav tā labākā.  Savienība Auns + Auns ir gandrīz ideāla! Šāda laulība ir pietiekami spēcīga un nezaudē savu kaisli gadiem ilgi, jo divi Auni pilnīgi noteikti apvienos savus spēkus, lai sasniegtu visus savus kopīgos mērķus.

Kas attiecas uz citām Uguns zīmēm, tad ar pārlieku narcistisko Lauvu Aunam noteikti nebūs pa ceļam, jo viņi ir divi atšķirīgi un pavisam nesaderīgi cilvēki. Ar Strēlnieku izredzes ir daudz labākas, jo te viennozīmīgi ir arī labāka saderība. Strēlnieki nav agresīvi, un Auniem tas noteikti der!

Ņemot vērā to, ka šīs zīmes vīrieši un sievietes ir visnotaļ līdzīgi viens otram, tad arī saderība ar citām zīmēm viņiem ir diezgan līdzīga. Svari Auniem var palīdzēt atrast mieru un saprast, ka dzīve – tā nav tikai karš, bet arī miers. Kaisle šādās attiecībās būs neliela, taču laulība var izveidoties ļoti spēcīga.

Lasi vēl: Saderības horoskops. Mīlestība un sekss

Pievienot komentāru