Bezmaksas deju nodarbības visiem LU Akadēmiskās balles viesiem

Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskās balles viesiem tiek piedāvāta unikāla iespēja – apmeklēt piecas bezmaksas deju nodarbības, kas ļaus apgūt vai uzspodrināt Vīnes valša soļus, lai spīdētu Alma Mater 99 gadu jubilejai un Latvijas simtgadei veltītajā pasākumā. Deju nodarbības notiks LU Lielajā aulā (Rīgā, Raiņa bulvārī 19) 11., 14., 18., 21. un 25. septembrī, laikā no plkst. 17.30 līdz 18.30.

Nodarbības vadīs profesionāla deju trenere Juta Vanaga, kurai ir bagāta pieredze gan sporta deju, gan sociālo deju mācīšanā, kā arī deju festivālu tiesāšanā un semināru organizēšanā. Deju stundās visiem interesentiem būs iespēja apgūt vai papildināt zināšanas par Vīnes valša soļiem, komunikāciju ar partneri dejā un mūzikā.

LU Akadēmiskā balle būs nozīmīgākais rudens sezonas pasākums, kas šogad notiks 28. septembrī no plkst. 19.00 Rīgā, Raiņa bulvārī 19. Uz pasākumu laipni aicināta visa plašā Alma Mater saime, kurai pieder gan esošie gan bijušie LU mācībspēki un darbinieki, studenti, absolventi, mecenāti un draugi Latvijā, kā arī ārvalstīs. Ierasti uz balli kuplā skaitā ierodas LU Goda biedri un Goda doktori, kuru vidū ir daudz pašmāju un ārvalstu prominences.

Balles apģērbs šogad ir creative black tie jeb kungiem smokings vai tumšs uzvalks, bet dāmām vakarkleita, pieļaujama arī grezna kokteiļkleita.

LU darbinieki biļetes var iegādāties par īpašām cenām Studentu servisā (Raiņa bulvāris 19, 125. telpā) un LU Dabaszinātņu akadēmiskā centra bibliotēkā (Jelgavas ielā 1). Biļetes cena LU darbiniekiem ir 10 eiro vienai personai, pārim – 20 eiro. Uz pasākumu biļetes ir iespējams iegādāties arī “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

Par balles noskaņu un izcilu muzikālo programmu šogad rūpēsies Latvijas Operetes fonda/ Operetes teātra solisti Sonora Vaice, Marlēna Keine, Emīls Kivlenieks un Operetes orķestris diriģenta Guntara Bernāta vadībā, kā arī akordeoniste Evita Dūra, multistilu dziedātājs Laimis Rācenājs un taustiņinstrumentālists Gints Žilinskis. Arī šī gada ballē skanēs visdažādāko žanru mūzika, gan iemīļotas operetes ārijas un pasaulslavenu komponistu valšu melodijas, gan arī džezs, rokenrols un pat roks.

Pievienot komentāru