Dēls veica remontu tēva būdiņā tā vietā, lai to nojauktu. Foto pirms un pēc


Visa pārējā virtuve ir izgatavota ar īpašu gaumi. Šeit ir arī elektriskā plīts. Pie tam šis plīts modelis ir neliels, un ātri tiek uzsildīt viss, kas uz tās tiek uzlikts.Līdz ar plīti nācās nomainīt visus traukus, bet tas ir tikai normāli. Tikai dažas lietas tika atstātas izmantošanai krāsnī, bet visas pārējās vienkārši izmestas.
Ar sienām nekas īpašs netika darīts, tās tikai tika notīrītas līdz pat ķieģelim un nokrāsotas patīkamā krāsā. Griesti tika apsisti ar koku. Tagad tie ir līdzeni un lieliski izskatās.

Ja skatīties uz telpu kopumā, tad tā izskatās interesanti. Tā kā telpa ir diezgan liela, tā uzreiz tika sadalīta divās daļās: labajā pusē virtuve, bet kreisajā – viesistaba. Galds novietots pretim televizoram.
Kad no grīdas tika noņemti liekie dēļi, dažās vietās tos vajadzēja nomainīt. Kad tas tika izdarīts, visur tika uzklātas skaidu plāksnes, tad apakšklājs un tikai pēc tam likts
lamināts.

Galds izskatās lieliski, tikai problēma, ka to nevar ne samazināt, ne pastumt. No vienas puses interesanti, bet no otras – vienmēr nāksies ēst tieši tā un ne citādi.
Kopumā remonts izdevās labs un bez liekiem elementiem. Vienai sienai tika uzlikta dēļu apdare, bet tas tikai piedod telpai īpašu stilu.

Pievienot komentāru