Dēls veica remontu tēva būdiņā tā vietā, lai to nojauktu. Foto pirms un pēc

Vecās tēva lauku mājas rekonstrukciju dēls paveica ar savām rokām. Sanāca, lūk, tāda mūsdienīga māiņa.

Ieejot vecajā mājā, mēs nokļūstam pavisam citā pasaulē. Tur vienmēr valda sava atmosfēra, kurā ne katrs vēlas dzīvot, tāpēc cenšas to izremontēt pēc iespējas mūsdienīgāk.

Dēls nolēma visu kapitāli pārtaisīt. Tādēļ sākumā visu no telpas izvāca, lai nekas netraucētu. Noņēma grīdas dēļus, jo tiks uzlikti jauni. Griesti, lai arī vēl turas, tomēr ir jau izpuvuši.Sākumā bija doma visu nolīdzināt līdz ar zemi, taču vēlāk dēls pārdomāja un nolēma veikt kapitālo remontu.

Tā kā jumts bija jau pavisam sliktā stāvokli, tika nolemts pārtaisīt arī to. Tas prasīja laiku, spēkus un naudu, toties tagad šeit uzturēties ir pavisam droši, un nav jābaidās, ka kaut kas uzkritīs uz galvas.

Jumts palika tāds pats, tikai no jauniem dēļiem. Šim mērķim tika uzstādīta spāru sistēma, bet virspuse pārklāta ar hidroizolācijas plēvi un metālu.
Iekšpusē sāka ar krāsni. Dēls to neizvāca, bet nojauca, lai tās vietā uzmūrētu jaunu. Tagad vīrietis izmantoja labus karstumizturīgos ķieģeļus. Koka elementus nomainīja pret betona daļām, bet krāsns durtiņas izgatavoja no metāla. Tādā krāsnī ir lieliski gatavot, jo garša ēdienam ir pavisam cita, nekā uz plīts gatavotam.

KĀ IZSKATĪJĀS MĀJA, ATRADĪSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru