Divgadīga meitenīte izglāba savu māti no nāves ar Facebook palīdzību

Divgadīga meitenīte izglāba savu māti, atbloķējot viņas telefonu un pasaucot palīgā, kad jaunā sieviete zaudēja samaņu.

Kad 28 gadus vecā Samanta Maizena nokrita ģībonī savā virtuvē, mazā Sofija neapjuka. Viņa paķēra mammas smartfonu un atbloķēja to, noskanējot mammas pirkstu.

Tad Sofija atvēra Facebook messinger un atrada vecmāmiņas bildīti, lai viņai piezvanītu.

Viņas vecmāmiņa Debija Beikere atradās 250km attālumā citā pilsētā. Atbildot uz zvanu, viņa pajautāja, kur ir mamma. Meitenīte pateica, ka mammai ir slikti, un tad vecmāmiņa palūdza parādīt mammu pa telefonu. Kad Sofija parādīja uz grīdas gulošo māti, vecmāmiņā nekavējoties piezvanīja glābšanas dienestam.
Sofija un viņas 4 gadus vecais brālītis Ītans, kurš histēriski noreaģēja uz mammas ģīboni, kopā atvilka mammai segu un spilvenu. Viņi sēdēja blakus, līdz atbrauca “ātrie”.

Samantu aizveda uz slimnīcu, kur ārsti konstatēja, ka par iemeslu ģībonim bijusi organisma atūdeņošanās, ko izsaukusi kuņģa infekcija.

Viņa pilnībā izveseļojās un atgriezās mājās, kur mazā Sofija neatiet no māmiņas ne soli.
Samanta, kura nesen bija dzemdējusi jaunāko dēlu Finliju, stāsta, ka Sofija, acīmredzot, ir dzirdējusi, kā māte māca vecākajam dēlam Ītanam rīkoties ārkārtas situācijās.

“Sofija vienmēr ir bijusi gādīga, viņa ienāk un samīļo mani, pajautā, ko man atnest, pieskata brālīti Finliju. Es drīzāk būtu padomājusi, ka man palīdzēs Ītans, jo es viņam to mācīju. Nekad nedomāju, ka viņa dzirdēs un sapratīs to, ko stāstīju viņas brālim.”

Bet vai jūs māciet saviem bērniem, kā rīkoties tādās situācijās?

Pievienot komentāru