Dobelē kādā mājā 31. decembra vakarā izdarīta slepkavība

 

Vecgada vakarā Valsts policija saņēma izsaukumu no aculiecinieka uz kādu privātmāju Dobeles novadā, kur bija atrasts miris 74 gadus vecs vīrietis ar vairākām brūcēm galvā. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes likumsargi turpat notikuma vietā aizdomās par slepkavību aizturēja bojāgājušā vīrieša paziņu, ar ko viņš tovakar kopā lietojis alkoholu. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un tiesa aizdomās turētajam piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

31. decembrī kāds vīrietis ar kustību traucējumiem pavadījis laiku savās mājās Dobeles novadā kopā ar diviem pazīstamiem vīriešiem. Trijotne pavadījusi laiku, lietojot alkoholiskos dzērienus.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka viens no viesiem uz laiku aizmidzis, bet, kad pamodies, ieraudzījis mājokļa saimnieku guļam uz grīdas bez dzīvības pazīmēm ar acīmredzamām vardarbības pazīmēm. Tobrīd otrs ciemiņš, kurš dzimis 1968. gadā, gulējis. Notikušā aculiecinieks piezvanījis savai radiniecei, kas izsaukusi mediķus un policiju.

LASI ARĪ ŠO: Meklē aculieciniekus uzbrukumam,pēc kura sieviete ar smagiem miesas bojājumiem nonāk slimnīcā

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja vīrieša nāvi. Bojāgājušajam vīrietim galvā bija vairākas brūces, kas, iespējams, radītas no sitieniem ar cirvi.

Pievienot komentāru