Es esmu… Ko par sevi saka zodiaka zīmes?

Auns

Šī pasaule var būt nežēlīga, tādēļ man jābūt stipram. Es esmu patiess un man patīk jautrība kopā ar cilvēkiem, kuriem var līdz galam uzticēties.

Vērsis

Cik man zināms, viss ir vienkārši, vai nu tu mani atbalstīsi un sapratīsi, vai arī to nedarīsi. Es zinu savu vērtību un nekad nesamierināšos ar ko mazāku par to.

Dvīņi

Es vienmēr daru to, kas man nāk par labu, ja pats to nedarīšu, tad neviens cits to manā vietā arī nedarīs. Cilvēki domā, ka es pārāk daudz daru, bet neraizējies, es visu kontrolēju.

Vēzis

Ja tu esi iedomīgs vai uzpūtīgs, es neveltīšu tev savu laiku. Es drīzāk aizstāvēšu cilvēkus, kuri ir patiesi.

Lauva

Es lepojos ar sevi, vienalga vai tev tas patīk vai nē. Es nevaru palīdzēt pilnīgi visiem, bet tiem, kurus es mīlu, atdošu visu, kas man ir.

Jaunava

Materiālās vērtības manā dzīvē neko nenosaka, man pietiek ar manu neatkarību. Pievieno vēl saujiņu mīlestības un uzticības, vari paturēt visu pārējo.

Svari

Es nevēlos iesaistīties citu cilvēku drāmās, pat tad, ja tās saistītas ar mani. Es labāk daru to, kas liek man justies laimīgam, nevis tieku iesaistīts citu cilvēku tenkās un kaislībās.

Skorpions

Es šeit neatrodos, lai tevi izklaidētu, man vienalga ko tu par mani domā. Tava eksistence mani nebūt nesatrauc, tu man esi svešs cilvēks.

Strēlnieks

Nav labākas sajūtas par tiekšanos pēc tā, ko tu vēlies. Šī procesa laikā es teikšu to, ko domāju, pat tad, ja tas aizskars citu cilvēku jūtas.

Mežāzis

Es vienmēr tieku galā ar saviem pienākumiem, varu pats sev būt priekšnieks. Es spēcīgi pieķeros cilvēkiem, bet, zini, ja izdarīsi man ko sliktu, pats paliksi zaudētājos.

Ūdensvīrs

Esi atklāts runājot ar mani un es būšu tik pat atklāts pret tevi. Ja spēlēsi ar mani spēlītes, muļķa lomā paliksi pats.

Zivis

Cieni manu intelektu un pienesumu. Iespējams, mana āriene nepauž man patieso būtību, tādēļ es tavā vietā būtu piesardzīgs attiecībā uz pārsteidzīgiem pieņēmumiem.

 

Pievienot komentāru