Nelaimīgo zodiaka zīmju horoskops – kas tevi par tādu padara?

Kas padara katru zodiaka zīmi nelaimīgu?

 

Auns

Tu esi nelaimīgs, jo savā būtībā tu esi pārlieku sāncensīgs un uz mērķi orientēts. Ir labi, ja cilvēkam ir mērķis un sapņi, bet tevi pārlieku bieži pārņem to piepildīšanas mānija.

Vērsis

Tu nejūties tik priecīgs kā varētu būt tādēļ, ka neizmanto visas tev sniegtās iespējas. Tu vienkārši necenties ieviest dzīvē ko jaunu un pastāvīgi dari vienu un to pašu.

Dvīņi

Tu nejūties laimīgs tādēļ, ka tu ignorē savas veselības problēmas. Ir pat vairāk kā ieteicams meklēt medicīnisku palīdzību, lai atrisinātu jebkādas psihiskās vai fiziskās veselības problēmas, kas tevi piemeklējušas.

Vēzis

Tu vēlies justies laimīgs un priecīgs, bet no tā tevi attur pagātnes kļūdas un neizdevušās attiecības. Iesprūšana pagātnē dara tevi nelaimīgu, tu pastāvīgi sev atgādini, ka tev nodarīts pāri un tas nekādu laimi nevar nest.

Lauva

Lielāko daļu laika tu jūties visnotaļ labi, tomēr pienāk brīži, kad esi viens un piedzīvo dvēseles tumšās puses atmodu; tava neapmierinātība pati tev atklājas.

Jaunava

Iemesls tam, kādēļ tu neesi tik laimīga kā varētu būt ir tavs darbs. Ja tas nav gana stimulējošs vai izaicinošs, tu jutīsies nelaimīga, bet neiesi no tā prom. Tu domā, ka ar laiku tas varētu kļūt labāks, tomēr tev jāatzīst, ka tā nenotiks. Tev jāizmanto iespēja un jākāpj augstāk pa karjeras kāpnēm. Tu šim darbam esi veltījusi gana daudz sava laika.

Svari

Tu pārlieku satraucies par to, ko citi cilvēki par tevi domā. Nav nozīmes tam vai tev ir viens vai desmit draugu, ja vien tev blakus ir mīļotais cilvēks, kas par tevi rūpējas. Tu pārlieku dziļi analizē sarunas un veidu, kādā tu izturējies, rodot savā rīcībā neskaitāmas vainas.

Skorpions

Ja tu jūties nelaimīgs, šīs emocijas kļūst pamatīgi intensīvas. Parasti tu šādi jūties tādēļ, ka tev kaut kā trūkst, vai nu bijušā mīļotā cilvēk vai kādas materiālas lietas. Lai arī tavā īpašumā nav pati jaunākā un dārgākā mašīna vai māja, tev klājas labi, centies saredzēt un priecāties par to, kas tev ir.

Strēlnieks

Tev piemīt augsts potenciāls būt laimīgam visu laiku, tomēr tev ir negatīvi noskaņoti draugi, kuri tev liek justies sliktāk. Lai arī tev tas var nešķist acīmredzami, tavi draugi ir toksiski cilvēki, kuri ar saviem komentāriem tevi cenšas izsist no sliedēm vai aizvainot.

Mežāzis

Tu esi pārlieku iesprūdis darbos, lai radītu sev finansiāli stabilu nākotni, tādēļ tev pašam šķiet, ka nav laika būt laimīgam. Tu palaid garam tik daudz laimīgu un jautru notikumu, kurus tu šobrīd varētu izbaudīt savā dzīvē.

Ūdensvīrs

Tu neesi laimīgs tādēļ, ka koncentrējies uz visu negatīvo. Jā, pasaulē notiek gana daudz sliktu lietu un dzīve nebūt nav ideāla, tomēr nevajadzētu centies pieminēt tikai un vienīgi lietas, kas nogājušas greizi vai vēl varētu noiet greizi.

Zivis

Tu itin visu pārāk tuvu ņem pie sirds. Tu nevari neraudāt par noplukušu, klaiņojošu suni, kā arī cilvēki, kas nonākuši grūtībās liek tev justies bēdīgam visu nedēļu. Līdzjūtība un empātija ir lieliskas īpašības, tomēr sevis labad tev vajadzētu uzaudzēt biezāku ādu.

 

Pievienot komentāru