Finanšu horoskops nedēļai no 15. līdz 21. oktobrim – kādam bankrots, citam – laimests!

 

LAUVA

Pirmdien jūs var piemeklēt kāda interesanta ideja, kuru jums vajadzētu pacensties izlikt uz papīra. Trešdien centieties pasargāt sevi no uzmācīgiem biznesa piedāvājumiem. Šis pilnīgi noteikti nav īstais laiks, lai mainītu darba vietu vai biznesa partnerus.

JAUNAVA

Jums jaunus ieņēmumus zvaigznes pašlaik neprognozē, toties neplānoti tēriņi gan ir iespējami, tāpēc būtu ļoti vēlams sastādīt ienākumu/izdevumu plānu šai nedēļai. Pastāv risks aizmirst savas bankas kartes paroli, tāpēc esiet ļoti uzmanīgas, ja vēlaties izvairīties no kartes bloķēšanas.

SVARI

Ar finansēm saistītie jautājumi šajā nedēļā piespiedīs jūs nedaudz ierobežot savas vēlmes. Neuzticieties piedāvājumiem, kas izteikti nedēļas otrajā pusē, lai arī cik vilinoši tie nebūtu! Trešdien jums ir visas iespējas piedāvāt kādu interesantu ideju savai priekšniecībai.

SKORPIONS

Pirmdien iespējami diezgan lieli tēriņi, taču pacentieties daļu naudas summas atlikt nebaltām dienām. Trešdiena un piektdiena ir īpaši labvēlīgas pirkumu iegādei. Pieaugs jūsu autoritāte, iespējams, ka jums piedāvās paaugstinājumu.

STRĒLNIEKS

Otrdiena ir ļoti laba diena, lai risinātu kaut kādus nekustamā īpašuma jautājumus. Ceturtdien un piektdien jums pilnīgi noteikti nevajadzētu paļauties uz kolēģiem un darīt visu pašiem.

MEŽĀZIS

Finanšu jomā jums šī nedēļa solās būt patiešām stabila. Trešdiena ir visbīstamākā diena, jo darbā var rasties dažādi konflikti. Nedēļas nogalē iespējami neparedzēti tēriņi.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā finanšu jomā ies diezgan sarežģīti jo izdevumi solās būt daudz augstāki par ienākumiem, turklāt nebūtu vēlams iekļūt arī parādos. Lai izvairītos no krīzes, esiet maksimāli uzņēmīgi un izrādiet savu aktivitāti.

ZIVIS

Otrdien nebūtu vēlams aizdot naudu, kā arī pašām iekļūt parādos. Pilnīgi visās šīs nedēļas dienās (izņemot trešdienu) bez lieka satraukuma var risināt visus finansiāli-ekonomiska rakstura jautājumus, bet trešdien pastāv risks tapt apmānītām.

Pievienot komentāru