FOTO: Būsi pārsteigts, kādas slavenības joprojām dzīvo kopā ar vecākiem

Demija Lovato
Bagātība – $33 milj.

Atkarība no narkotikām un psihiskā nestabilitāte lika dziedātājai pārcelties atpakaļ pie mammas 21 gada vecumā 2014.gadā. Tas palīdzēja. Kopš tā laika Demija neko vairs nelieto, un viņas karjera uzņem apgriezienus.

Teilors Lotners
Bagātība – $40 milj.

“Krēslas” zvaigznei šobrīd ir 27 gadi, bet dzīvo viņš kopā ar vecākiem Kalifornijas pilsētiņā Santa-Klarita. “Man patīk, ka mans dzīvesveids nekā nav mainījies, es tāpat kā bērnībā nesu laukā atkritumu spaini un pļauju zālienu,”- intervijā MTV teica aktieris. Bet iespējams, ka Lotners, dzīvojot pie vecākiem, vienkārši ekonomē naudu, jo katru nopelnīto centu viņš ieliek bankā, nevis notriec vai iztērē uz sevi, kā parasti mēdz darīt zvaigznes.

Kristena Stjuarta
Bagātība – $70 milj.

Vēl viena “Krēslas” zvaigzne pārcēlās atpakaļ pie vecākiem, kad viņai bija nedaudz pāri 20 nelaimīgas mīlestības dēļ. Šķiršanās ar filmas partneri Robertu Pattinsonu bija ļoti smaga. Nācās griezties pie vecākiem pēc atbalsta, kuri tobrīd dzīvoja Losandželosas piepilsētā.

Bredlijs Kūpers
Bagātība – $100 milj.

Viens no vislabāk apmaksātajiem Holivudas aktieriem joprojām dzīvo ar mammu. Tomēr tā nav bijis vienmēr – Bredlijs nolēma atbalstīt mammu pēc tēva nāves un pārveda viņu pie sevis 2011.gadā. “Ja jūs domājat, ka viņa dzīvo viesu namiņā, bet es savā lielajā namā, jūs maldāties. Viņa guļ burtiski blakusistabā,”- stāstīja Bredlijs žurnālam “Details” 2013.gadā.

Rafaels Nadāls
Bagātība – $160 milj.

Lai gan 33 gadus vecais tenisists vairākkārt ir teicis, ka vēlas dibināt pats savu ģimeni, tomēr kopš 2015.gada viņš dzīvo kopā ar sava tēva ģimeni lielā mājā Spānijas pilsētā Manakorā. Tur ir praktiski vesels tabors: viņa tēvs, pamāte, māsas un brāļi, vectēvs un daži citi radinieki. Spāņu prese rakstīja, ka Nadāls ir ļoti tuvs ar savu ģimeni, un, kad viņš uz kādu laiku aizbrauc un dzīvo atsevišķi, viņa spēle kortā kļūst sliktāka.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru