FOTO: Būsi pārsteigts, kādas slavenības joprojām dzīvo kopā ar vecākiem


Kad pieaudzis cilvēks, kurš ir devies patstāvīgajā dzīvē, pēkšņi atgriežas padzīvot pie vecākiem, apkārtējie uzreiz to uztver kā neveiksmi personīgajā dzīvē vai profesionālajā sfērā. Bet dzīvē visādi gadās, un tajā nav nekā nosodāma.

Jūs būsiet pārsteigti uzzinot, ka arī starp bagātajiem un slavenajiem ir ne mazums tādu, kuri ir dzīvojuši (vai dzīvo) ar vecākiem. Tiesa gan, uz to viņus mudina nevis trūkums, bet pavisam citi iemesli.

Šarlīze Terona
Bagātība – $130 milj.

Oskarotā aktrise burtiski piespieda savu māti pārcelties pie viņas. Tagad viņi visi dzīvo milzīgā muižā Losandželosā: pati Šarlīze, viņas mamma Gerda un divi zvaigznes adoptētie bērni – 8-gadīgais Džeksons un 4-gadīgais Augusts. Apvienot visu ģimeni zem viena jumta bija nepieciešams drošības apsvērumu dēļ, jo jau vairākkārtīgi zvaigznes privātajā teritorijā ir iekļuvuši svešinieki.

Maikls B.Džordans
Bagātība – $8 milj.

Vēl ilgi pirms galvenās lomas grāvējā “Melnā pantera” aktieris sapņoja nopirkt saviem vecākiem māju. “Man liekas, ka par to sapņo katrs bērns. Izaugt un nopirkt saviem vecākiem skaistu māju,” – intervijā britu avīzei “The Times” teica Džordans. Maikla sapnis piepildījās – viņš iegādājās māju spāņu stilā Kalifornijas piekrastē par 1,7 milj. dolāru, un kādu laiku tur pats arī dzīvoja kopā ar vecākiem, jo Džordanam ļoti patīk mammas gatavotais ēdiens.

Kima Kardašjana
Bagātība – $350 milj.

Kima ar vīru Kanji Vestu un bērniem trīs gadus dzīvoja pie mammas Krisas Dženneres, kamēr viņu muižā prestižā Losandželosas piepilsētā gāja remonts. Acīmredzot radiņi bija jau tik tālu viens otram apnikuši, ka mamma Krisa pārvācās uz savrupmāju ar četrām guļamistabām.

LASI ARĪ ŠO:A. Zacepins stāstījis par Allas Pugačovas mānīšanos

Mišela Obama
Bagātība – $40 milj.

Iemesls, kāpēc tolaik ASV pirmā lēdija atveda pie sevis mammu, ir saprotams katrai sievietei. Astoņus gadus, ko Obamas ģimene pavadīja Baltajā namā, Mišelas mamma Mariana Robinsone dzīvoja kopā ar viņiem, lai pieskatītu meitas Sašu un Maliju, kurām tobrīd bija 7 un 10 gadi.

Dženifera Lourensa
Bagātība – $120 milj.

“Esmu nopelnījusi 10 miljonus dolāru, bet joprojām dzīvoju pie saviem vecākiem,”- intervijā žurnālam “Elle” 2012.gadā atzinās aktrise. “Man šķiet visai dīvaini dzīvot vienai milzīgā mājā, tāpēc es dzīvoju Kentuki kopā ar mammu un tēti.” Tomēr šajā gadā Dženifera pavisam noteikti pameta vecāku mājas, jo apprecējās ar Kuku Maroni, mākslas galerijas direktoru.

Selēna Gomesa
Bagātība – $60 milj.

Šai dziedātājai ir ne tikai daudz naudas, bet arī 162 miljoni sekotāju Instagram, kas ir par 10 miljoniem vairāk nekā Kimai Kardašjanai. Kopā ar vecākiem viņa dzīvoja profesionālu iemeslu dēļ. Vecāki uz to brīdi bija arī viņas menedžeri. Tagad Selēnai ir 27 gadi, un jau dažus gadus viņa dzīvo atsevišķi. Vecākus viņa atlaida no darba un it kā esot palūgusi viņus izvākties arī no mājas, kas pirkta no Selēnas nopelnītās naudas.

Džūlija Robertsa
Bagātība – $190 milj.

“Jaukā sieviete” atveda pie sevis mammu Betiju Lu Moutsu traģiska iemesla dēļ:
2014.gadā pašnāvību izdarīja Betijas meita, Džūlijas pusmāsa Nensija Moutsa. Betija pārcēlās pie Džūlijas uz Malibu, kur viņa dzīvo kopā ar vīru Deniju Moderu un trim bērniem. Tiesa, mamma pie Džūlijas nodzīvoja pavisam neilgi – 2015.gadā Betija 81 gada vecumā nomira.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru