Vientuļais tēvs audzināja 5 bērnus. Kā norit viņu dzīve pēc dažiem gadiem


Tas bija kāds TV raidījums. Galvenais varonis bija vīrietis, uz kura pleciem gūlās atbildība par pieciem bērniņiem. Parasti gan pēc vispārpieņemtajiem stereotipiem visas rūpes par bērniem gulstas uz sievietes pleciem, kurai jau tā ir daudz pienākumu.

Kā noskaidrojās, vīrietis centās audzināt savus bērnus šausmīgos apstākļos. Viņi dzīvoja lauku mājā, kur nebija pat ūdens. Pats viņš strādāja par apsargu, saņēma visai nelielu algu, tomēr centās noturēties.

Tāpat kļuva skaidrs, ka vīrietis nav atraitnis, bet pie vainas bijis alkohols. Viņa sieva ļoti stipri aizrāvās ar iedzeršanu, un par bērniem viņai bija nospļauties. Vīrietis, ilgi nedomādams, iesniedza laulības šķiršanu.

TV raidījums ne tikai uzzināja vīrieša likteni, bet arī visādi centās viņam palīdzēt otras pusītes meklējumos. Jo pareizi taču saka – ka bērniem ir vajadzīga māte, lai arī ne īstā, galvenais, mīloša!

LASI ARĪ ŠO: A. Zacepins stāstījis par Allas Pugačovas mānīšanos

Varēja tikai iedomāties, cik daudz pienākumu uzgultu jaunās mātes pleciem. Uzreiz sievas kārtā, pieskatīt saimniecību, audzināt bērnus.

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru