FOTORECEPTE. Pildīta kabaču rulete!

SASTĀVDAĻAS:

  • 2 kabači;
  • 400 g šampinjoni;
  • 2 olas;
  • 250 g kviešu miltu;
  • 150 g cietā siera;
  • 200 g krējuma;
  • 1 sīpols;
  • 2-3 ķiploku daiviņas;
  • 10 g cepamā pulvera;
  • sāls pēc garšas;
  • malti melnie pipari pēc garšas;
  • smaržīgie pipari pēc garšas.

Lasi vēl: Vistas gaļas salāti ar vīnogām – neparasti, bet bezgala gardi!

PAGATAVOŠANA. 

1. Rūpīgi nomazgājiet kabačus un nogrieziet tiem galus.

2. Sarīvējiet kabačus uz vidēja lieluma rīves. Attīriet sīpolu un arī sarīvējiet.

3. Olu dzeltenumus atdaliet no baltumiem. Dzeltenumus lieciet bļodā ar sarīvētajiem kabačiem un sīpolu. Pievienojiet miltus, sāli un piparus. Visu rūpīgi sajauciet kopā.

4. Pievienojiet cepamo pulveri un samaisiet visu mīklā.

5. Atsevišķā bļodā sakuliet olu baltumus. Pievienojiet šķipsniņu sāls.

6. Pievienojiet baltumus mīklai.

7. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °С. Ņemiet cepešpannu, ieklājiet tajā cepamo papīru un ļoti akurāti izklājiet mīklu. Lieciet to cepeškrāsnī uz aptuveni 40 minūtēm.

8. Nomazgājiet šampinjonus, nosusiniet tos un sagrieziet sloksnītēs.

9. Ielejiet pannā eļļu, uzkarsējiet to un lieciet šampinjonus cepties. Pievienojiet arī sīki sagrieztas ķiploku daiviņas.

10. Smalki sarīvējiet cieto sieru.

11. Kad sēnes gatavas, pievienojiet tām krējumu, pasautējiet vēl minūti vai divas un ņemiet nost no uguns.

12. Pa to laiku kabaču plātsmaize jau būs izcepusies. Izņemiet to no krāsns un pagaidiet, lai tā atdziest.

13. Tagad lieciet virsū pildījumu. Vispirms sēnes, pēc tam cieto sieru. Sarullējiet ruleti. Pirms pasniegšanas atdzesējiet.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru