Frizieris pastrādāja ar bezpajumtnieku, kurš izrādījās īsts smukulītis(+VIDEO)


Frizieri Džeisons Šnaidans no Losandželosas bieži apmeklē nelabvēlīgos rajonus un frizē bezpajumtniekus. Viņš uzskata, ka jauns matu griezums var mainīt cilvēka dzīvi, bet savas brīnumainās pārvērtības viņš publicē Instagram.

Par viņa “jauno” klientu kļuva bezpajumtnieks Maikls. Dažās minūtēs frizieris izmainīja puisi līdz nepazīšanai, bet zem garajiem matiem un bārdas izrādījās īsts smukulītis. Video ar neticamajām pārvērtībām jau paskatījušies ļoti daudz cilvēku.

Video :

Kadrā redzama brīnišķīga pārvēršanās, bet paralēli gan frizieris, gan bezpajumtnieks dalās ar saviem stāstiem. Izrādās, ka Maikls nonācis uz ielas narkotiku dēļ, bet frizieris Džeisons viņu atbalstīja un pastāstīja par sevi: arī viņš bijis nonācis narkotiku gūstā, taču pratis izkulties, un tagad viņam ir sava frizētava, sieva un divi bērni.

Stilists atstāja puisim savus kontaktus, lai viņš varētu piezvanīt, kas būs ticis vaļā no savas atkarības. Video tika publicēts Instagram, bet lietotāji pilnā nopietnībā ir nolēmuši atrast puisim aģentu, kurš palīdzētu viņam kļūt par modeli.

Pievienot komentāru