Gadalaiku horoskops – kā tas ietekmē tavu raksturu?

Astrologi apgalvo, ka neatkarīgi no tā, kāds gadalaiks mums pašiem patīk, ir gadalaiki, kas, ņemot vērā mūsu horoskopa zīmi, mūs visnotaļ labvēlīgi ietekmē, taču tas var arī būt tieši tas gadalaiks, kas mums ne visai iet pie sirds, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kurš gada periods katram no mums skaitās tas labvēlīgākais un vai tas sakrīt mūsu mīļāko gadalaiku!

Uguns stihijas zīmes – AUNS, STRĒLNIEKS, LAUVA

Uguns stihijas pārstāvji vislabāk jūtas vasarā, jo tad viņu planēta Saule atrodas savas aktivitātes augstākajā punktā. Tieši vasarās Auniem, Strēlniekiem un Lauvām pamostas vēlme kaut ko darīt un kalt nākotnes plānus, jo šajā gada periodā viņiem ir visvairāk enerģijas un spēka, kas ļauj viņiem sasniegt savus nostādītos mērķus.

Ūdens stihijas zīmes – ZIVIS, SKORPIONS, VĒZIS

Vislabvēlīgākais laiks šīs stihijas pārstāvjiem ir rudens, kas, starp citu, vairs nav aiz kalniem, jo šajā gada periodā pie viņiem atnāk iedvesma un vēlme uzsākt aktīvu dzīvesveidu. Lapkritis, atvasara, pēdējie siltie saules stari – tas viss viņiem dod ļoti daudz pozitīvu emociju, bet slapjdraņķis, lietus un aukstums modina viņos mīlestību un tieksmi pēc mākslas.

Zemes stihijas zīmes – JAUNAVA, VĒRSIS, MEŽĀZIS

Vislabvēlīgākais šīs stihijas zīmju laiks ir ziema, jo, neskatoties uz salu un sniegu, Jaunavas, Mežāži un Vērši jūt enerģijas pieplūdumu un viņus pārņem labs garastāvoklis. Ziemā šīs stihijas pārstāvji var veikt drosmīgas rīcības un bez grūtībām pieņemt ļoti atbildīgus lēmumus.

Gaisa stihijas zīmes – SVARI, DVĪŅI, ŪDENSVĪRS

Šīs stihijas pārstāvju lieliskākais periods ir pavasaris, jo tieši šajā laikā Svari, Dvīņi un Ūdensvīri pamostas no ziemas miega. Dienas kļūst garākas – un tas nevar viņus neiepriecināt, jo viņiem vienmēr visu ko ir jāpaspēj, turklāt pārmaiņas dabā ļoti pozitīvi iedarbojas gan uz viņu fizisko stāvokli, gan arī uz psiholoģisko noskaņojumu.

 

Pievienot komentāru