Gaļina Kutereva : savos 58 izskatās uz 35 un ziemā staigā mini svārciņos un kleitās


Gaļina Kutereva ziemā ārā mini svārkos un topiņā

Bērnudārza audzinātāju no Toljati Gaļinu Kuterevu šodien pazīst daudzi. Jau vairāku gadu garumā viņas šokējošās fotogrāfijas ceļo pa soc.tīkliem.

Daudzi apgalvo, ka visas fotogrāfijas ir vienkārši iestudētas vai vienkārši iztaisītas ar fotošopa palīdzību. Tomēr visas fotogrāfijas ir īstas.

Viss tikai tāpēc, ka attēlos ir redzama jauna sieviete, kas starp pilsētas sniega kupenām pastaigājas vasarīgi ģērbusies.

Kas viņa ir?

Gaļina jau sen ir pieradusi pie apkārtējo uzmanības un nepievērš uzmanību izbrīnītajiem skatieniem. “Sniegbaltīte no Toljati” pat trīsdesmit grādu salā staigā vieglā vasaras kleitiņā. Bet tas vēl nav viss.


Gaļina Kutereva sev ierastā veidolā ziemā

Lieta tāda, ka šai ārēji jaunajai pievilcīgajai meitenei jau sen ir pāri 50. Vienīgais, kas var nodot viņas vecumu, ir sirmie mati, kurus Gaļina neslēpj.
Pie tam, Gaļinas sejā nav redzama neviena novecošanās pazīme.

Kā viss sākās?

Sniegbaltīte no Toljati ne vienmēr ir bijusi tāda, kādu daudzi viņu bija raduši redzēt. Kad Gaļinai bija 40, ārsti viņai diagnozticēja zarnu vēzi.


Vai šai meitenei vispār vajadzīgs ziemas apģērbs?
Tomēr sieviete neļāvās panikai un nolēma patstāvīgi tikt galā ar savu kaiti. Tieši tas arī atveda viņu uz roņu klubu. Nebaidīties no aukstuma Gaļina mācījās pakāpeniski.

Sākumā viņa ziemā gāja ārā siltā džemperī, tad pārgāja uz vieglākām jakām, nu bet viņas apmācību rezultāts bija pludmales garderobe trīsdesmit grādu salā.

Brīnumainā veidā kaut kur pazuda ne tikai diagnozticētā onkoloģiskā saslimšana, bet arī saaukstēšanās slimības. Mūsdienu sniegbaltīte vispār neapmeklē ārstus un nelieto nekādas zāles.


Gadu no gada ierastā tēlā

Viņa aktīvi nodarbojas ar sportu, ievēro pareizu ēšanas režīmu un visādi cenšas ievērot veselīgu dzīvesveidu.

Kā ir tagad?

Gaļinas tuvinieki, protams, bija šokēti un ilgi neticēja, ka viņa vispār nejūt aukstumu. Gaļina neplāno atkāpties no savas pārliecības.

Bez tam, viņai ir uzradušies arī daudzi atdarinātāji. Dzīvesbiedrs aktīvi atbalsta Gaļinu, un arī pats cenšas pievienoties ziemas peldēšanai. Meita gan dod priekšroku tradicionālākai medicīnai.

Izdarot secinājumus

Gaļinas Kuterevas no Toljati stāsts – tas kā reiz ir viens no tiem fenomeniem, kuram izskaidrojums vēl nav atrasts.

Kleitas, šorti, svārki, kurpes. Gaļinas pierastā garderobe jebkurā gadalaikā.

Līdz pat šai dienai daudzi ir skeptiski noskaņoti attiecībā pret Gaļinu, būdami pārliecināti par to, ka tas viss nav tiesa, bet gan izdomājums no interneta.

Taču citi ir pārliecināti, ka Gaļinu var uzskatīt par dabas anomāliju, bet trešie tiešā tekstā ir gatavi aizsūtīt Sniegbaltīti pie psihiatra.

COMMENTS

Pievienot komentāru