Kāpēc Bils Geitss ir nosaukts par koronavīrusa radītāju

Koronavīrusa pandēmija ir radījusi daudz nepatīkamu jautājumu. Piemēram, vai COVID-19 ir dabiskas izcelsmes vīruss vai tas ir kāda mākslīgi radīts. Ja pareizs ir otrais variants, tad kurš un kādu mērķu vadīts to ir darījis.

Un lūk, aiz visa šī tumšā stāsta sāk iezīmēties Bila Geitsa,viena no bagātākajiem pasaules cilvēkiem, ēna. Kas tas ir, īlens, kuru nav izdevies noslēpt maisā, vai vienkārši “uzbraucieni” nevainīgam biznesmenim un filantropam ASV prezidenta kampaņas laikā?

Mēģināsim bez liekiem aizspriedumiem izskatīt abas šīs versijas.

Sazvērestība?

Nesen “Reportierī” iznāca publikācija ar virsrakstu “Vai koronavīruss ir daļa no pasaules sazvērestības?” Tajā tika apspriests tas, ka neskatoties uz pandēmijas radīto graujošo ietekmi uz pasaules ekonomiku, tā paradoksālā veidā ir ļoti izdevīga milzu finansu kapitāla pārstāvjiem, kas par grašiem tagad varēs izpirkt bankrotējušās kompānijas un uzņēmumus. Gigantiskas summas tagad varēs nopelnīt farmaceitiskās korporācijas.

Bez tam, amerikāņu maksas medicīnas atklātā izgāšanās, kas izrādījās nespējīga tikt galā ar masveida saslimušo pieplūdumu, var pilnīgi mierīgi maksāt prezidenta krēslu Donaldam Trampam. Novembrī var notikt “globālistu” revanšs, kas ir guvuši reālu iespēju novākt no sava ceļa “impēristu” Trampu ekonomisko zaudējumu un augstās mirstības dēļ, ko radījis COVID-19 ASV. Pēc senas amerikāņu tradīcijas kāds vienmēr ir bijis jāieceļ par “pārmijnieku”. Par “odziņu uz tortes” kalpo konspiroloģiska teorija, saskaņā ar kuru par pandēmijas iznākumu var kļūt Vispasaules Veselības organizācijas prasība par vispārējo iedzīvotāju vakcināciju un čipēšanu.

LASI ARĪ ŠO: Zinātnieki: C vitamīna superdevas vēža un COVID-19 ārstēšanai

Ja skatāmies uz Bila Geitsa stāstu šādā rakursā, tad miljardieris ir diezgan lielā mērā iegāzis pats sevi. Fonds, kas nosaukts viņa paša un viņa sievas Melindas vārdā, ir otrais lielākais Pasaules Veselības organizācijas sponsors. Starp citu, PVO skaitās kā viena no “globālistu” struktūrām, kuras finansēšanu tagad aizliedza “impērists” Tramps. Pats Bils Geitss ir “vēl tas gudrinieks”. Ko, piemēram, vērta ir viņa ideja “iezīmēt” pasaules iedzīvotājus:

“Rezultātā mums būs ciparu sertifikāti, kas mums parādīs, kurš ir izveseļojies, kurš nesen veicis testus, vai, kad mums būs vakcīna, kas to ir saņēmis.”

Nu jā, sākumā “čipēšana” koronavīrusa dēļ, un pēc tam būs lietderīgi tajā ievadīt visu cilvēka medicīnisko karti. Kādēļ gan apstāties pie sasniegtā? Pie ciparu “ausvaisa” atliek pievienot iesākumā finansu, bet pēc tam arī visu citu informāciju par cilvēku, kuru, skaidrs, ka apstrādās Geitsa korporācija. Sākumā viss būs labprātīgi, bet tad propaganda un masu informācijas līdzekļi sabiedrībā padarīs čipēšanu par normu, bet tie, kas atteiksies, kļūs par “otrās šķiras” cilvēkiem, ne tādiem, kā visi, un tātad, aizdomīgiem.

Tālāk tiks izstrādāti algoritmi, kas izskaitļos jūsu, kā potenciālu darbinieku, efektivitāti un perspektīvas, un jūsu darba karjeras griestus noteiks mākslīgais intelekts un neirotīkli, pēc kuriem orientēsies darba devēji. Kārtējās pandēmijas rezultātā vairs ne cilvēki izlems, kuru ārstēt, kurš noderīgāks sabiedrībai, bet kurš mazāk, kam piešķirt plaušu mākslīgās ventilācijas aparātu, bet kam nē. Un tie ir tikai daži piemēri par iespējamo korporācijas iejaukšanos mūsu dzīvēs. Vai jūs gribētu dzīvot tādā pasaulē?

Jāatzīmē, ka pat pašās ASV šādi projekti izraisīja asus protestus. Ģenerālprokurors Viljams Barrs nostājās pret Bila Geitsa ideju:

“Jā, esmu visai satraucies par slideno noslieci  no personīgās brīvības apdraudējuma viedokļa…Jā, biju nedaudz norūpējies par to, cilvēku izsekošanu un tā tālāk, kopumā, īpaši ilgākā laika periodā.”

Apmelošana?

Bet ir arī cits redzējums uz doto konspiroloģiju. Pēc tās, cienījamais uzņēmējs un filantrops, kurš finansē veselības aizsardzības programmas, ir kļuvis par nepamatotu apmelojumu upuri. Iemesls tam – Bila Geitsa kritika attiecībā uz neefektīviem pasākumiem, kurus veic Donalds Tramps cīņā ar koronavīrusa pandēmiju ASV un viņa atteikšanos atbalstīt VVO tik grūtā brīdī.

Kas vairāk līdzinās patiesībai, katrs lai izlemj pats.

Pievienot komentāru