Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – būs sīva cīņa ar slinkumu!

Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei!

Auns Mājās gan nevajadzētu sēdēt un sūdzēties par visu notiekošo. Tā vietā apmeklē dažādus pasākumus un satiecies ar sen nesatiktajiem draugiem. Nenīksti bezdarbībā!

Vērsis Nekādā gadījumā neignorē dažādus slimības simptomus. Ārsta apmeklējums noteikti nenāks par skādi. Ja iespējams, tad pievērsies sportiskām aktivitātēm. Pēdējais laiks mēģināt iegūt sen kāroto vasaras figūru.

Dvīņi Parādīsies dažādas iespējas un vilinājumi. Noteikti nelaid to visu gar degunu! Ja iepriekš veiksme nav bijusi tavā pusē, tad tagad viss manāmi uzlabosies. Mēģini neiespringt par sīkumiem!

Vēzis Šķitīs, ka esi gatavs lielām pārmaiņām un grandioziem notikumiem. Padomā vēlreiz! Iespējams, ka šis nav piemērots laiks liktenīgām un dzīvi mainošām izvēlēm! Esi prātīgs!

Lauva Labs laiks, kad satikties ar cilvēkiem un komunicēt. Pavisam nejauši vari izveidot labus un izdevīgus kontaktus, kuri nākotnē palīdzēs pakāpties pa karjeras kāpnēm.

Jaunava Izdosies viss, ko mēģināsi, tomēr, darot visu, lai pie tā tiktu, nevajadzētu aizmirst par pozitīvo domāšanu! Sūdzēšanās vai jebkāda cita veida negativitāte tikai sabojās attiecības ar apkārtējiem. Tas taču nav tas, ko tu vēlies, vai ne?

Svari Neļauj nepašpārliecinātībai un nedrošībai tevi atturēt no kvēlākajiem sapņiem un mērķiem! Nāksies saņemties, lai izdarītu iecerēto. Ar slinkumu būs jācīnās no visas sirds!

Skorpions Neskatoties uz to, ka mīlestība nebūs šīs nedēļas pirmā prioritāte, tev izdosies viss, kas saistīts ar darbu un karjeru, un, galvenokārt, pašattīstību! Tam pievērsties noteikti būs tā vērts!

Strēlnieks Lai arī kas tev neiešautos prātā, mēģini būt apdomīgs! Neko nesasteidz! Labāk visu darīt lēni un pamazītēm, bet ar apdomāšanos. Dažas lietas vēlāk var nākties nožēlot! Labāk būs, ja sekosi līdzi tam, ko stāsti citiem un šo informāciju filtrēsi.

Mežāzis Visas bailes un šaubas šonedēļ met pie malas! Kvelākajiem sapņiem un iecerēm pozitīvs laiks, jo tiem ir augstas izredzes piepildīties un realizēties. Šonedēļ tieši tu būsi vislabākais padomdevējs, tāpēc daudzi vērsīsies pie tevis pēc padoma.

Ūdensvīrs Karjeras lietās noteikti veiksies, taču, lai veiktos citur, būs mazliet jāpapūlas! Liksies, ka atrodies nekurienes vidū un pat nezini, ko iesākt. Atsevišķi notikumi tevi pamatīgi ietekmēs.

Zivis Atsevišķās situācijās nejūtīsies gatavs turpinājumam. Nespied sev darīt to, ko tu nemaz nevēlies darīt. Tev nevienam nebūs vajadzības izpatikt, tāpēc esi tieši tāds, kāds esi!

Pievienot komentāru