Ingvera maska matiem – rezultāts redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes!

Kurš gan no mums nezina par ingvera vērtīgajām īpašībām?! To jau senatnē mēdza izmantot ārstnieciskos nolūkos, un arī tagad mēs esam raduši ingveru pievienot tējai, lai ātrāk tikt galā ar saaukstēšanos. 

Izrādās, ka ingvers ne tikai palīdz uzlabot imunitāti un cīnīties ar saaukstēšanos, bet arī lieliski noder skaistumkopšanā, respektīvi, rūpējoties par matiem.

Ja šo produktu pareizi lieto, ir iespējams apkarot matu izkrišanu un stimulēt to augšanu, tāpēc vēlamies padalīties ar kādu īpašu matu maskas recepti, kuras pagatavošanā tiek izmantota ingvera sakne. Rezultāts būs redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes, tāpēc noteikti ir vērts pamēģināt!

Lasi vēl: 10 veidi, kā padarīt nagus veselīgus un skaistus; uzlabo nagu augšanu ar olīveļļu!

 

Jums būs nepieciešams: 

  • ingvera sakne (4cm);
  • 1 ēdamk. medus;
  • 1 ēdamk. olīveļļas.

Pagatavošana.

Ingvera sakni smalki sarīvē.

Mīkstumu sajauc ar medu un olīveļļu.

Masku vienmērīgi iemasē galvas ādā. Uz galvas uzvelk maisiņu vai dušas cepurīti. Masku atstāj uz 40 minūtēm, pēc tam rūpīgi izmazgā galvu, īpašu uzmanību pievēršot vietām aiz ausīm.

Lai sasniegtu vēlamo efektu, pietiek lietot masku mēneša garumā pa 1 reizei nedēļā. Šim brīnumlīdzeklim var pievienot arī dažus pilienus žožobas ēteriskās eļļas. Tāpat iesakām pirms miega matu galiņus iesmērēt ar kokosriekstu eļļu. Ar divām reizēm nedēļā būs gana, lai apkarotu matu galu šķelšanos.

Lasi vēl: 8 nestandarta vīna izmantošanas veidi; skaistumkopšanā un pat dārzniecībā!

Pievienot komentāru