Lauva. Astroloģiskais portrets un saderība

Lauvas var būt ļoti dažādas, jo tiek uzskatīts, ka viņi ir ļoti mainīgi. Vienīgais, kas ir pastāvīgs – viņu uzskati un noteikumi, paši sevi viņi nemaina nekad, jo uzskata, ka tā ir vājuma pazīme.

Šīs zīmes raksturojums nav pavisam saprotams. Pēc sava rakstura viņi var būt gan silti un gādīgi, gan auksti un bezjūtīgi, turklāt to visu var teikt par vienu cilvēku. Lauvas apvieno vienaldzību ar mīlestību, labo ar ļauno, godīgumu ar nekaunību. Katrs no mums mēdz kļūdīties, taču Lauvas to neslēpj. Viņi ir godīgi gan pret sevi, gan apkārtējiem. Viņi saka to, ko domā. Ja jūs šīs zīmes pārstāvim nepatiksiet, jūs par to uzzināsiet tūlīt pat arī uzzināsiet!

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Lauvu var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi

 

ASTROLOĢISKAIS PORTRETS

Paši Lauvas, protams, var “uzliesmot” un sarunāt kādam visādas riebeklības un rupjības, taču pēc tam noteikti palūgs piedošanu. Skatoties uz Lauvu enerģētiku, viņi ir spēcīgi, taču nestabili. Viņi visu dienu var nogulēt gultā un skatīties televizoru, bet pēc tam skriet pa dzīvokli un kaut ko tīrīt.

Kas ir pats interesantākais – viņi var būt visnotaļ dīvaini, taču saprast viņus vienmēr ir viegli, jo viņi ļoti labi prot argumentēt savu rīcību. Lai arī viņiem varbūt nav taisnība, argumenti Lauvām atradīsies vienmēr. Vienīgais, kas apkārtējos tracina šīs zīmes pārstāvjos – punktualitātes trūkums. Tad, kad jūs norunājat tikšanos 18:00, bet Lauva uz tikšanos ierodas 18:40, sakot – atvainojiet, tā vien gribas viņam iebelzt ar kaut ko smagu.

Paši sev šie cilvēki ir ideāli, taču pārējie – nožēlojami Lauvas pakaļdarinājumi. Ja Lauva redz, ka kāds cits kādā lietā ir gudrāks par viņu, Lauva nenicinās viņu, bet gan sevi, kas, savukārt, var kļūt par sākuma punktu ilgstošai depresijai.

SADERĪBA

Saderība mīlestībā ar citu zīmju pārstāvjiem Lauvām ir visnotaļ laba, bet tas ir tikai tāpēc, ka Lauvas katram dod iespēju. Iepatikties viņām var jebkurš – cilvēks ar stingriem noteikumiem, vienpatis, mūziķis vai klauns, bet visas problēmas sākas tad, kad pirmais iespaids jau ir pagaisis. Iepazīstot cilvēkus labāk, Lauva bieži vien piedzīvo vilšanos, jo viņa sirdi var iekarot tikai tāds cilvēks, kurš būs godīgs un diplomātisks, kas, savukārt, prasa arī to, lai šim cilvēkam būtu talants un humora izjūta.

Ja jūs dzīvojat laulībā ar Lauvu, tad jums jebkurā gadījumā nāksies kļūt par diplomātu. Šajās attiecībās jums noteikti būs daudz jāpiekāpjas, taču Lauva “dresūrai” nepadodas. Ar laiku Lauva kļūst kā mazs kaķēns. Pēc tam gan nav vēlams viņu aizskart. Ja attiecību sākumā Lauva visus aizvainojumus pārdzīvo ļoti viegli, tad pēc tam jau vairs nē – Lauva vienkārši aizies un viss.

Lauvām ir ļoti laba saderība mīlestībā ar Vēršiem, Jaunavām un Mežāžiem, lai gan Vērši un Jaunavas ar viņām ir saderīgas tikai dažās pozīcijās, bet Jaunava – tā ir ideālais variants priekš Lauvas. Jūs gan, iespējams, padomāsiet, ka tas ir kāds joks, taču tā nav. Jaunavas ir ļoti piemērotas laulībām – viņas nekrāps, vienmēr atzīs savas kļūdas.

Ar Uguns stihijas zīmēm Lauvas var ielaisties romānā un labi pavadīt laiku, taču laulības dzīve starp šīm zīmēm noteikti būs sarežģīta. Visnotaļ laba saderība ir divām Lauvām, taču spēcīga tā būs tikai tādā gadījumā, ja kāds no šī pāra būs gatavs piekāpties, kas ir visai maz ticams.

Ļoti slikta saderība mīlestībā Lauvām ir ar Gaisa stihijas zīmēm. Izredzes ir vienīgi ar Svariem, jo viņi var sadzīvot gandrīz ar jebkuru, ja vien netiek aizskarti.

No Ūdens stihijas zīmēm vispiemērotākās dzīvei ar Lauvas zīmē dzimušo ir Zivis, jo viņas noteikti necentīsies dalīt troni, bet gan vienkārši baudīs Lauvu skaistumu un spēku.

Lasi vēl: Saderības horoskops. Mīlestība un sekss

 

 

 

Pievienot komentāru