Vērsis. Astroloģiskais portrets un saderība

Vērsis ir zemes stihijas zīme, kas ir apveltīta ar cienījamām rakstura iezīmēm, taču neiztikt arī bez mīnusiem. Tie gan nav daudz, jo šie cilvēki patiešām var lepoties ar savu raksturu un izcilo saderību ar citām zīmēm.

Šī ir viena no “naudīgākajām” Zodiaka zīmēm. Šīs zīmes pārstāvji prot ne tikai pelnīt, bet arī krāt. Ļoti liela daļa bagāto pasaules cilvēku ir dzimuši tieši Vērša zīmē. Viņi ir diezgan piesardzīgi un vienmēr zina, uz ko naudu tērēt un kur to ieguldīt, turklāt ļoti daudzi Vērši ļoti labi nopelna ar spekulāciju palīdzību.

Lasi vēl: Mīlēšanās horoskops. Vēršiem svarīgākais gūt baudu, Dvīņiem patīk eksperimentēt

 

ASTROLOĢISKAIS PORTRETS

Neskatoties uz to, ka Vērši krāj naudu, viņi to prot arī tērēt. Tā tiek ieguldīta dzīvesvietā, bērnos un mašīnā. Viņi mīl labi izskatīties, tāpēc ļoti daudz tērē arī uz apģērbu. Tas attiecas arī uz tiem Vēršiem, kuri finanšu jomā nav visnotaļ veiksmīgi. Vērši noteikti prot gan strādāt, gan arī atpūsties, ko bieži vien viņi dara mājās vai kaut kur ārpus savas valsts robežām.

Vērši ir gudri un prātīgi, viņi uzkrāj zināšanas un izmanto visus svarīgos padomus, ko viņiem dod daudz pieredzējušāki cilvēki – viņi ir kā zināšanu noliktava. Ar savām zināšanām gan viņi nedalīsies, ja nu vienīgi ar savu sievu vai vīru. Vērši mēdz būt ļoti alkatīgi, kas ir attiecināms ne tikai uz naudu, bet arī uz cilvēkiem. Viņi ir privātīpašnieciski. Cilvēkos viņi ciena punktualitāti, lai gan paši bieži vien mēdz kavēt.

Vērši ir jautri un var sasmīdināt gandrīz jebkuru, taču viņiem trūkst diplomātijas. Šie cilvēki ir ļoti tieši, tāpēc ar citu zīmju pārstāvjiem viņiem ir visnotaļ slikta saderība tieši mīlestībā. Ja jūs Vērsi tracināsiet, viņš noteikti to pateiks. Ja kaut kādā veidā aizskarsiet, viņš dos jums prettriecienu, tāpēc jokot ar viņiem ir diezgan bīstami, turklāt viņiem tas noteikti nepatīk.

SADERĪBA

Lai iegūtu izpratni par to, vai šīs zīmes pārstāvji ir ar kādu saderīgi vai nav, jāsaka, ka Vērši ir ļoti skaisti. Daba viņus ir apveltījusi ar neticamu valdzinājumu un grāciju. Sievietes, kas dzimušas Vērša zīmē, var savaldzināt gandrīz jebkuru vīrieti. Viņas viegli iemīlas un viegli šķiras, lai gan klīst baumas, ka Vērši tikai imitē vieglu šķiršanos – patiesībā viņos ir aizvainojums, greizsirdība, dusmas un skumjas.

Viņi var būt romantiķi, var būt pavedinātāji, taču galvenā viņu īpašība šajā jomā ir patiesums. Ja Vērsim būs vajadzīgs tikai sekss, tad viņš to noteikti arī pateiks. Ja viņam būs vajadzīgs kas vairāk, viņš būs blakus. Bieži vien šīs zīmes pārstāvjiem ir mīlas dēkas, par ko neviens neko nezina, jo kaut kādu iemeslu dēļ Vēršiem patīk noslēpumi. Varbūt tāpēc, ka Vēršiem patīk kontrolēt cilvēkus.

Viņi ir saderīgi ar diezgan daudzām Zodiaka zīmēm, taču vislabākā saderība šīs zīmes pārstāvjiem ir ar Jaunavām, kas ļoti daudzējādā ziņā ir līdzīgas Vēršiem. Vēl viņi ir saderīgi ar seksuālajiem Dvīņiem un stūrgalvīgajiem Auniem (sievietēm). Arī Svari ir visnotaļ piemēroti Vēršiem, jo viņi ir skaisti un mierīgi, turklāt var paciest Vēršu izgājienus, tāpēc starp šiem diviem var izveidoties diezgan spēcīga savienība.

Vēršiem nepatīk, ja kāds ir “krutāks” par viņiem, tāpēc slikta saderība viņiem ir ar Ūdensvīriem, Skorpioniem un citiem Vēršiem. Reizēm ļoti grūti mēdz būt arī ar Auniem, pie tam līdz tādam līmenim, ka starp viņiem sākas “karš”. Vēršiem patīk Lauvas, taču dzīvot kopā viņiem ir grūti, jo abas zīmes ir ļoti varaskāras. Tas ir šādu attiecību lāsts, jo varu ir jāmīl tikai vienam no pāra, tad arī mīlestība būs stipra. Vērsis ar Jaunavu – tas ir ideāls harmonijas un labas saderības piemērs. Vērši pastāvīgi “trako”, bet Jaunavas viņus nomierina un atbalsta ar padomiem.

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Vērsi var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi

Pievienot komentāru