Jaunava. Astroloģiskais portrets un saderība

Šīs zīmes pārstāvji ļoti daudziem no mums ir noslēpums, tāpat arī pašiem sev. Ļoti daudzi par šo zīmi izsakās ļoti negatīvi, taču tikpat daudz ir arī pozitīvo viedokļu.

Kopsaucējs patiesībā tā arī nav atrasts, lai gan savs astroloģiskais raksturojums Jaunavas zīmei ir. Visa problēmas būtība slēpjas tajā, ka Jaunavas globālā nozīmē pašas nezina, ko tad viņas īsti vēlas no dzīves.

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Jaunavu var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi

 

ASTROLOĢISKAIS PORTRETS

Jau kopš bērnības Jaunavas ir ļoti paklausīgas, taču viņas var būt arī mēreni nemierīgas un diezgan problemātiskas. Draugu viņām ir daudz, tāpēc ka viņas neizsmej tos, kas ir par viņām mazāki, un nebaidās no tiem, kas ir lielāki. Vairumā gadījumu Jaunavām ir laimīga bērnība. Jau tad viņas attīsta savas diplomātiskās prasmes. Jaunavas kļūst par ļoti labiem vecākiem, jo viņas ļoti skaidri prot bērniem paskaidrot, kas ir labs un kas slikts.

Bet vispār ar paskaidrojumiem viņām iet diezgan slikti, Jaunavas ir vissliktākie skolotāji. Šie cilvēki nepanes muļķību. Zemu intelekta līmeni vai slinkumu viņi vēl var saprast, taču nevēlēšanās kaut ko saprast viņus noved līdz ārprātam, tāpēc labāk viņus nekaitināt. Jaunavās mīt īsts nelabais – nekontrolējams un nežēlīgs, tāpēc arī visvairāk maniaku un psihopātu ir tieši Jaunavas zīmē dzimušie.

Jaunavas ir atriebīgas un nekad neaizmirst pat vismazāko nodarījumu – šajā ziņā ar viņām var konkurēt tikai Skorpioni. Kopā ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem viņas var izstrādāt tādu atriebības plānu, ka to apskaustu pats Hitlers, taču 99% gadījumu šādi plāni netiek realizēti, jo Jaunavām savu upuru paliek žēl.

Jaunavām ir nepieciešami draugi, mīlestība un sapratne. Viņām ir vajadzīga palīdzība savu talantu atklāšanā, tāpēc diezgan augsta saderība viņām ir ar ļoti daudzu Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

SADERĪBA

Vislabākā saderība mīlestībā šīs zīmes pārstāvjiem ir ar Vēršiem, Lauvām, Strēlniekiem un Mežāžiem. Vērši un Mežāži – tās ir zemes zīmes, kāda ir arī Jaunava, tāpēc šo zīmju pārstāvji ļoti labi saprotas. Naudu viņas tērē ļoti prātīgi, mīl krāt, grezni atpūšas ļoti reti. Visu šo zīmju pārstāvji ir ļoti mierīgi, tāpēc viņiem kopā vienmēr būs ļoti komfortabli. Kas attiecas uz kaisli, tad Jaunavas jums noteikti šajā ziņā var parādīt augstu klasi, taču viņām tas nav vajadzīgs. Šie cilvēki ļoti mierīgi un ātri “atdzist”. Tas gan nenozīmē, ka viņi nemīl- jūs viņiem vienkārši kļūstat par kaut ko ikdienišķu, ko viņi ļoti mīl. Jaunavām ir labi tad, kad viss mierīgi rit savu gaitu. Tieši tāpēc viņām ir grūti būt kopā ar Auniem, Dvīņiem un Ūdensvīriem, kuri nevar nodzīvot pastāvīgā mierā.

Lauvas, neskatoties uz savu “ugunīgo” raksturu, ne visai mīl burzmu un troksni. Viņas ir mierīgas, jo Lauvām taču jābūt graciozām un tajā pašā laikā impozantām, monumentālām un iespaidīgām. Jaunava un Lauva ir visnotaļ harmoniska savienība, it īpaši laulībā. Jā, reizēm viņiem kopā būs diezgan grūti, taču ar to visu viņi diezgan ātri var tikt galā.

Strēlnieki – tā arī ir “uguns”, taču daudz dinamiskāka un ar daudz vairāk kontrastiem. Jaunavai noteikti būtu vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai pierastu pie Strēlnieka dinamikas, bet Strēlniekam būs nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai sāktu uzticēties tik ļoti piesardzīgajai Jaunavai.

Laba īstermiņa saderība Jaunavām ir ar Auniem, Dvīņiem, Skorpioniem un Zivīm. Vissliktākā saderība viņām ir ar savas zīmes pārstāvjiem. Neviens nezina, kāpēc tā ir – divu Jaunavu draudzība mēdz būt veiksmīga, bet mīlestība gan ne. Tas ir viens no astroloģijas noslēpumiem, jo saderība kā draugiem starp šīs zīmes pārstāvjiem patiešām ir neticami augsta.

Lasi vēl: Saderības horoskops. Mīlestība un sekss

Pievienot komentāru