Jaungada rulete ar mandarīniem. Viesi būs sajūsmā

Olu dzeltenumus samaisīt ar vanilīnu un 40 g cukura, tad saputot, līdz masa kļūst gaiša un gaisīga.
Pievienot 0,5 tējkarotes citrona miziņu un samaisīt. Pēc tam pievienot 30 g kukurūzas cietes. Šo mīklas daļu samaisīt ar olu baltumiem, rūpīgi iecilājot. Pakāpeniski pieliet augu eļļu un samaisīt, līdz veidojas viendabīga masa.
Uz cepamās plāts likt cepamo papīru, apsmērēt to ar eļļu. Uz tā likt mīklu, vienmērīgi izlīdzināt. Cept cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes, 180 grādos.
Saputot saldo krējumu un iemaisīt tajā mandarīnu krēmu.
Nomizot mandarīnus, attīrīt no baltumiem un sadalīt daiviņās. Biskvītu sasmērēt ar krēmu, uz tā izlikt mandarīnus ( vienā malā) un pa virsu arī uzsmērēt krēmu.
Ar cepamā papīra palīdzību biskvītu satīt ruletē un likt ledusskapī uz dažām stundām. Tad papīru noņemt un apbārstīt ar pūdercukuru.
Ruleti var dekorēt ar šokolādes skaidiņām vai piparmētru lapiņām.
LAI LABI GARŠO!

Pievienot komentāru