Jolanta Gulbe- Paškeviča un Deniss Paškevičs atbild medijiem, kā tad bija patiesībā

Ar sociālās vietnes “Facebook” palīdzību Jolanta atbild medijim, jo dažas dienasa atpakaļ mediji rakstīja, ka mūziķu pāris Jolanta un Deniss Paškeviči pēc atgriešanās no Itālijas nav ievērojuši karantīnu.

Oficiālā atbilde uz Apollo.lv, TVNET un citos portālos publicētajiem provokatīvajiem dzeltenās preses rakstiem.

Vispārējai skaidrībai un mieram es un Deniss Pashkevich Music vēlamies nodot jūsu rīcībā precīzus reālos faktus. Ļoti nopietni uztveram esošo situāciju visā pasaulē un nekādā gadījumā neredzam šo kā vieglprātīgi uztveramu laiku. Protams, ka esošie apstākļi nav viegli nevienam un pamats satraukumam nav nepamatots, taču ir ļoti svarīgi saglabāt kritisku attieksmi pret informāciju, ko uzņemam, un emocijām, ko ielaižam sevī un savā ģimenē. Katru dienu sociālajos tīklos un medijos parādās simtiem jaunu ziņu par Covid-19 – lielākā daļa negatīvas un trauksmi raisošas, tieši tādēļ šajā laikā līdzās labai fiziskai veselībai nepieciešams arī skaidrs prāts un spēja analizēt lielo informācijas daudzumu.

Pēdējo stundu laikā arī par manu ģimeni ir parādījušies nepatiesi fakti, kas tikai norāda uz situācijas bīstamību ne tikai veselībai un ekonomikai, bet arī kopējās sociālās telpas taisnīgumam un spējai saglabāt cieņu.

➡️ Bari – Itālijas dienvidaustrumos viesojāmies laika posmā no 29. februāra un Latvijā atgriezāmies naktī no 3. uz 4. martu (4. marta plkst: 00:55).

➡️ Šajā laika posmā nebija izludināta ārkārtas situācija un nebija aizliegti publiskie pasākumi.

➡️ Šajā laika posmā konkrētajā Itālijas reģionā nebija neviena saslimšans gadījuma ar COVID-19, kamēr Latvijā tika konstatēts pirmais saslimšanas gadījums.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru