Jūlijā dzimušie. Kāpēc viņi ir tik īpaši?

Jūlijā dzimušajiem ir ļoti laba atmiņa. Jūs pilnīgi noteikti mīlat savus tuviniekus. Jūs esat ļoti enerģiski, taču ar noslieci uz spekulācijām un vēlmi ātri nopelnīt!

Šajā mēnesī dzimušie ir jūtīgi un ļoti instinktīvi. Mēdzat pārspīlēt savas spējas. Esat līdzjūtīgi pret tiem, kuri cieš. Jums piemīt spēja pārliecināt cilvēkus pievērsties labdarībai.

Jūsu galvenā rakstura iezīme – nemierīgums. Jūs pārlieku daudz satraucaties par savu finanšu stāvokli, taču tad, kad nostabilizējat savu dzīvi, pozīcijas saglabājat. Jūs esat pakļauti garastāvokļa svārstībām. Mēdzat būt bikli un bieži vien par kaut ko šaubāties.

Lasi vēl: Lūk, ko tavs dzimšanas mēnesis stāsta par to, kāds esi intīmajā jomā!

VESELĪBA

Lai uzturētu labu veselību, jums ļoti nopietni jāpievēršas savam uzturam. Šajā mēnesī dzimušajiem ir ļoti jutīgs kuņģis, tāpēc jums ir nosliece uz gastrītu, kā arī reimatismu, podagru un elpošanas ceļu saslimšanām.

SADERĪBA

Vislabākā saderība veidosies ar tiem, kas dzimuši no 21. jūnija līdz 20. jūlijam, no 21. oktobra līdz 20. novembrim, kā arī no 19. februāra līdz 20. martam, tāpēc gan savu otro pusīti, gan draugus būtu vēlams izvēlēties tieši no šajos periodos dzimušajiem. Ļoti labi saderēs arī ar tiem, kas nākuši pasaulē jebkura mēneša 2., 11., 20 vai 29. datumā.

Jūlija vīrietis

Kopumā jūs esat labsirdīgi. Lojāli savai ģimenei un bērniem. Mīlat laiku pavadīt mājās. Tomēr ir divu tipu vīrieši – vieniem patīk dominēt, bet otri ir ar ļoti vieglu raksturu. Ja esat piederīgs pirmajam tipam, tad jums patīk, ka visi dūdo pēc jūsu stabules. Esat noskaņots ļoti kritiski un it visā cenšaties atrast kaut kādas kļūdas, kas rada spriedzi attiecībās ar līdzcilvēkiem. Nekas jūs neapmierina, jums nepārtraukti kaut kas ir nepieciešams. Patīk iejaukties ģimenes lietās. Ja jūs piederat otrajam vīriešu tipam, tad jūs esat pasīvs, slinks un ar noslieci uz sevis attaisnošanu. Bieži vien apprecaties naudas un komforta dēļ, Ņemot vērā to, ka esat visnotaļ pazemīgi un paklausīgi, bieži vien no dzīves saņemat to, ko vēlaties.

Jūlija sieviete

Jūs esat lojāla, protat just līdzi. Esat  apmierināta ar savu darbu, stāvokli un statusu. Esat ļoti laba māte, mīlat bērnus un ģimeni. Jums ir ļoti labi attīstīta intuīcija. Varat parādīt arī otru sava rakstura pusi – garastāvokļa svārstības un kaprīzes. Tas rada grūtības gan jums, gan apkārtējiem.

LAIMĪGĀS DIENAS

Svētdiena, pirmdiena, trešdiena un ceturtdiena. Visus svarīgos lēmumus vajadzētu pieņemt kādā no šīm dienām.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Jūlijā dzimušo laimīgās krāsas ir zaļā un dzeltenā. Tās vajadzētu iekļaut gan apģērbā, gan interjerā.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Šajā mēnesī dzimušajiem vajadzētu nēsāt gredzenu ar smaragdu vai dimantu, jo tas šiem cilvēkiem palīdz iegūt apkārtējo cilvēku uzticību un pārliecību par sevi. Palīdz gūt panākumus.

 

Pievienot komentāru