Mīlestības horoskops jūlija mēnesim – daudz pārmaiņu, daudz negaidītu notikumu!

Jūlija horoskops visam zodiaka zīmēm, neatkarīgi no tava attiecību statusa!

 

AUNS

Brīvajiem Auniem šis būs visai neparasts periods, kad pastāv augsta iespēja izveidot attiecības ar kādu no darba kolēģiem. Attiecībās esošajiem Auniem ļoti ieteicams doties kādā ceļojumā kopā ar mīļoto cilvēku – jūs to izbaudīsiet!

Atsevišķās situācijās būs jāizvēlas starp karjeru un ģimeni – esi prātīgs! Iespējams strīds ar kādu no ģimenes locekļiem. Jūlija beigās brīvajiem Auniem būs lielas izredzes sastapt savu īpašo sirdsāķīti!

VĒRSIS

Jūlija beigās ģimenes dzīve manāmi uzlabosies. Ja esi attiecībās, tad šis ir piemērots laiks ceļošanai un jaunu vietu apskatīšanai. Tie Vērši, kuriem ir ģimene, nekādā gadījumā nevar atstāt savas atvasītes novārta – veltiet viņiem maksimāli daudz sava brīvā laika.

Zināmas problēmas iespējamas ap 9. jūliju, kad lēmumu pieņemšana sagādās zināmas grūtības. Līdz šim laika ar lieliem darbiem būtu jātiek galā un tad mazliet jāatpūšas. Jūlija vidus būs kā jauns starts visam, kas notiek apkārt, tāpēc, ja esi brīvs, nepalaid garām iespēju iepazīties ar jauniem cilvēkiem!

DVĪŅI

Gatavojies piesaistīts visu labo un pozitīvo. Pastiprinātu uzmanību izjutīsi no pretējā dzimuma puses visa jūlija garumā. Šis ir arī labs laiks, lai uzlabotu savu ārējo izskatu – varbūt laiks pamainīt stilu, frizūru vai pievērsties sportiskam aktivitātēm? Dari jebko, kas liktu tev justies pašpārliecinātākam un drošākam par sevi.

Labi padosies komunicēšana un citu cilvēku pierunāšana, tāpēc, ja tev kāds patīk, noteikti izmanto iespēju ar viņu parunāt!

Attiecības esošie Dvīņi var saskarties ar strīdiem, kas saistīti ar finansēm.

VĒZIS

Izjutīsi vēlmi aizbēgt ar partneri tālu prom un atpūsties no apkārtējās sabiedrības. Kādu laiku mēģini atturēties no liekas informācijas publicēšanas sociālajos tīklos. Pavadiet pēc iespējas vairāk laika divvientulībā!

Šis ir piemērots laiks, lai izrunātu dažādas problēmas.

Diemžēl, dažiem Vēžiem šis periods var būt šķiršanās laiks, citiem – krasu pārmaiņu laiks. Lai vai kā, saskarsies ar stresu un lielu lēmumu pieņemšanu.

LAUVA

Jūlijs noteikti būs mēnesis, kuru tu neaizmirsīsi. Daudz notikumu, pasākumu un tepat aiz stūra tevi gaida jauna mīlestība! Pēc 9. jūlija nāksies pievērsties nopietniem darbiem, iespējami dažādi sarežģījumi – esi piesardzīgs un vērīgs!

Izbaudi katru mirkli, kurš tev ir dots! Attiecību ziņā neko nevajadzētu sasteigt!

JAUNAVA

Būsi ļoti aizņemts, taču tai pat laikā pastāv lielas izredzes uzsākt romantiskas attiecības ar kādu no darba kolēģiem. Ja attiecības esi uzsācis nesen, tad pilnīgi iespējams, ka tās nebūs ilgstošās.

Jūlija beigās velti laiku pats sevi – atpūties un sakārto savas domas! Iespējams, ka partneris no tevis gaida daudz vairāk, svarīgi būs to visu izrunāt.

SVARI

Sociālā dzīve kļūs manāmi aizraujošāka. Lielu naudu būsi gatavs tērēt kādam īpašam pasākumam, varbūt, ka tieši ceļojumam uz citu valsti. Zvaigznes sola attiecību uzlabošanos, ja pēc iespējas vairāk laika pavadīsiet divatā, prom no citiem.

Iespējami strīdi ar kādu no radiniekiem, kas aizkavēs tavu lēmumu pieņemšanu kādā svarīgā jautājumā.

Mēneša beigās parādīsies jaunas iespējas iepazīties ar cilvēkiem. Šajā periodā piepildīsies vairāki sapņi.

SKORPIONS

Ja esi attiecībās, tad tās manāmi uzlabosies. Zvaigznes iesaka ceļot un pavadīt kādu laiku prom no pazīstamajiem cilvēkiem. Brīvajiem Skorpioniem šis būs “restarta” laiks.

Ja attiecības esi uzsācis pavisam nesen, tad pilnīgi iespējams, ka tas būs ilgstošas. Viens otram vairāk atvērsieties un beidzot dalīsieties arī ar intīmākiem stāstiem un pieredzēm.

STRĒLNIEKS

Harmonisks un pasakains laiks tiem Strēlniekiem, kuri ir attiecībās. Ja iepriekš ir bijušas kādas problēmas, tad tās ātri vien tiks atrisinātas. Daži Strēlnieki izlems, ka šis ir ļoti piemērots laiks kāzām, bet citi dos priekšroku dažādu festivālu apmeklēšanai un citiem izklaides pasākumiem.

Ilgstošās attiecībās esošie Strēlnieki nolems, ka šis ir piemērots laiks, lai uzsāktu kopdzīvi, ja līdz šim tas vēl nebija sanācis.

MEŽĀZIS

Viena daļa no tevis būs gatava atteikties no visa negatīvā tavā dzīvē, bet otra par to vēl šaubīsies. Šajā periodā saskarsies ar grūtībām, kas saistītas ar lēmumu pieņemšanu. Lai vai kā, centies mazliet atslābt un pārāk par to neiespringt.

Jūlija beigās manāmi uzlabosies attiecības ar mīļoto cilvēku, spēsi viņam vairāk uzticēties un stāstīt par savām problēmām.

ŪDENSVĪRS

Ja esi brīvs, tad šis būs atcerēšanās vērts mēnesis. Tevi sagaida neskaitāmas iespējas iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem. Kas zina, varbūt arī izveidosies attiecības…

Dažiem Ūdensvīriem būs jāizdara izvēle starp diviem cilvēkiem mīlestībā. Lai vai kā, šis jums būs patiesi interesants  mēnesis. Par ļaunu nenāks, ja padomu prasīsiet zinošākajiem.

ZIVIS

Ja ar kādu attiecības esi uzsācis salīdzinoši nesen, tad šomēnes vari sapratīsi, vai šīm attiecībām ir nākotne. Dažas Zivis nolems savu otro pusīti iepazīstināt ar saviem vecākiem, citi uzsāks kopdzīvi. Lai vai kā, Zivīm jūlijs būs harmonisks un mīlestības pilns mēnesis.

Lai arī kāda nebūtu tava izvēle attiecību jomā, tas būs kaut kas tāds, ko ilgtermiņā tu noteikti nenožēlosi.

Pievienot komentāru