Kā dzīvo Žannas Friskes dēliņš 5 gadus pēc viņas aiziešanas

Žanna Friske mira 2015.gadā no vēža. Daudzi viņas talanta pielūdzēji smagi pārdzīvoja viņas aiziešanu, taču viņus vēl vairāk uztrauca mazā Platona liktenis. Zēns zaudēja māmiņu, kad viņam bija tikai 2 gadiņi.

Ilgu laiku radinieki lēma, ar ko dzīvos Platons, un rezultātā viņs palika dzīvot ar savu tēvu Dmitriju Šepeļevu. Šogad zēnam paliks jau 7 gadi, un viņš ir ļoti gudrs priekš sava vecuma. Skatoties uz puisīti, nevar neatcerēties par viņa māmiņu, jo viņi ir ļoti līdzīgi.

Ar ko dzīvo Platons?

Žannas ģimene ir bijusi ierauta skaļos skandālos. Dziedātājas vecāki vainoja Dmitriju, ka viņš pametis slimo sievu. Vīrietis to noliedza un pat izteica vēlēšanos patstāvīgi audzināt dēlu. Viņam nebija vajadzīga Žannas radu palīdzība.

Platonam nācās daudz pārciest, jo ģimenes savā starpā nesatika. Vīrietis bija pret zēna tikšanos ar vecvecākiem. Viņi sūdzējās daudzās institūcijās, jo pārdzīvoja par bērna likteni. 

Tiesā viņiem izdevās panākt savstarpēju saprašanos. Instance lēma, ka radi no mātes puses varēs tikties ar bērnu vairākas reizes mēnesī. Puisēns regulāri tikās ar vecmāmiņu, vectētiņu un savu tanti. Taču tas nebija ilgi, jo tikšanās drīzumā tika pārtrauktas.

Tagad Platons dzīvo ar savu tēvu. Dmitrijs ir kļuvis par labu tēti un patiešām ļoti mīl savu dēlu. Šepeļevs bērnam pērk visu labāko. Viņš arī rādīja pielūdzējiem, kā iekārtojis dēla istabu.

Tajā tiešām ir jauki un mājīgi. Skatoties uz Platona fotogrāfijām, var teikt, ka puisēns ir patiesi laimīgs ar savu gādīgo tēti, kurš naudu priekš dēla nežēlo.

KĀ TAGAD DZĪVO PLATONS REDZĒSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru