Jaundzimušu meitenīti nodēvēja par “neglīto pīlēnu”. Viņa izauga un 6 gadu vecumā kļuva par modeli

Piedzimstot bērniņam, pirmais, kas visus interesē, ir, vai bērns ir vesels. Saņemot apstiprinošu atbildi, radi un tuvinieki ņemas sveikt jauno māmiņu.

Bet, lūk, Vidusāzijā, visus interesē pavisam kas cits. Jaundzimušā radinieki pirmām kārtām steidz aplūkot bērnu, lai saprastu, vai viņš ir skaists. Tiek uzskatīts, ja bērns piedzimis skaists, tad nākotnē viņam pavērsies lielas iespējas un veiksmīga karjera.

Tādēļ tieši skaistumam aziātes ir gatavas atdot visus savus līdzekļus un tērē prātam neaptveramas summas sevis kopšanai. Bet plastiskās operācijas tur ir kļuvušas par ikdienišķu lietu.


Tā ir arī ar jaundzimušajiem. Galvenais, lai ir skaists.
Šīs mazulītes vecāki ārēji bija ļoti pievilcīgi, tāpēc visi ar nepacietību gaidīja pirmdzimto. Draugi bija pārliecināti, ka šiem vecākiem noteikti piedzims īsts skaistulis vai skaistule.

Un, lūk, pienāca ilgi gaidītā diena. Piedzima meitiņa. Kādu laiku pēc dzemdībām jaunā māmiņa gan nevienam nerādīja jaundzimušo. Tomēr drīzumā parādīja bērna foto. Visi bija nepatīkami pārsteigti.

Meitenīte nepavisam nebija skaista. Liela galva, šauras acis, plānas lūpas neatbilda aziātu skaistuma priekšstatiem.
Daži bija tik pārsteigti par meitenītes izskatu, ka pat nodomāja, ka viņa nav savu vecāku bērns.
Un tikai māmiņa palika mierīga un neklausījās runas. Viņa bij pārliecināta, ka meitenīte izaugs un noteikti kļūs par īstu skaistuli. Daudzi, protams, par to smējās.

JA VĒLIES REDZĒT KĀ MEITENĪTE IZSKATĀS , TAD DODIES UZ NĀKAMO LAPU:

COMMENTS

Pievienot komentāru