Kā izksatās trīnes, kuras nodarbojas ar bodibildingu


Fakts, ka dvīņi visu dzīvi jūt ciešu savstarpējo saikni, nevienam nerada šaubas. Tādiem brāļiem un māsām bieži vien ir līdzīgi likteņi. Taču tādu vienotību it visā, kā māsām Adrianai, Alessandrai un Andrea Dantasām no Brazīlijas, jūs nesastapsiet nekur.

Trīnītes Dantasas bija solidāras visā jau kopš paša bērnības. Tāpēc tad, kad viena no viņām nolēma nopietni pievērsties bodibildingam, divām pārējām neradās ne mazākās šaubas, ka tas kļūs par viņu aizraušanos uz visu mūžu.

Lielāko daļu sava laika trīs skaistules pavada kopā. Savādāk viņām nemaz nesanāk, jo viņas piecas reizes nedēļā trenējas fitnesa klubā, bet no sportošanas brīvajā laikā piedalās fotosesijās un reklāmu filmēšanā.

Viņas pat apmeklē vienus un tos pašus ārstus, un, kad Adriana nolēma palielināt krūtis, Alessandra un Andrea tūlīt pat sekoja viņas piemēram. Nav vērts pat teikt, ka operāciju visām trim māsām veica viens un tas pats ķirurgs.

Neskatoties uz to, ka šīs burvīgās meitenes ir nešķiramas, savā sporta veidā viņas tomēr ir sāncenses. Viņas aktīvi piedalās bodibildinga sacensībās un šajā jomā nedod viena otrai nekādas atlaides. Starp citu, ir bijuši gadījumi, kad māsas ir ieguvušas visas trīs godalgotās vietas.

Sportiskās skaistules satiekas ar puišiem, un kavalieri, kā par brīnumu, viņām ir dažādi. Tas ir vienīgais, ko māsas dzīvē nav iemācījušās apvienot.

Uz žurnālistu jautājumiem par to, kādu māsas redz savu turpmāko dzīvi, māsas atbild, ka viņas viss apmierina, un vienīgais, par ko viņas nopietni aizdomājas, ir tas, kā skaisti novecot. Kā redzam, ar humora izjūtu meitenēm arī viss ir kārtībā.

Pievienot komentāru