Kā izskatās 2,36 m garā vīrieša sieva un bērns


Dažs ar interesi seko jauniem rekordiem, bet citam pašam nākas būt rekordista lomā. Kāda ir šī slava no iekšpuses? Vai viss ir tik gludi, kā šķiet pirmajā brīdi? Jo daudz kas no tā, kas mums liekas neparasts, kādam var būt arī traucējošs. Runa iet par cilvēku ārējo izskatu, kas izceļas starp parastiem cilvēkiem.

Parasti Ginesa rekordu Grāmatā nokļūst cilvēki ar neformālu ārieni vai spējām. Bao Sišuņs, kura garums ir 236 cm, ir 2005. gada rekordists kā garākais cilvēks pasaulē. Bet kā viņam iet? Vai viegli staigāt ar tādu augumu? Ir zināms, ka viņš ir kļuvis par tēvu. Kā gan izskatās viņa bērns? Vai mantojis no tēva gigantisko augumu?

Vai vienmēr ģenētika ir noteicošā?

Milža dzimtā pilsēta Čifena pazīst viņu kā ganu. Tikai pavisam neilgi Bao bija basketbolists. Pateicoties savam neordinārajam augumam, Bao kļuva populārs starp pazīstamām kompānijām, kuras vēlējās viņu padarīt par savu seju. Ģenētiski ir dīvaini, kā cilvēks varējis sasniegt tādu garumu, jo japāņi parasti ir neliela auguma.

LASI ARĪ ŠO: Bagātības enerģija un nabadzības enerģija

Un, lai gan augums Bao sniedza daudz privilēģiju, viņš ļoti ilgi pierada pie sava garuma. Bao griezās pat pie ārstiem, jo bija grūti staigāt, dēļ slodzes uz kājām radās problēmas ar asinsvadiem. Bet slodze uz mugurkaulu neļāva normāli atslābināt muskuļus.

Ilgu laiku Bao bija viens

Bao nomāca arī vientulība. Līdz 56 gadu vecumam viņš bija viens, jo nespēja atrast to vienīgo, kura spētu iemīlēt tādu cilvēku, kā Bao. Jo, grozi kā gribi, visi taču ir pieraduši, ka pārim ir jābūt daudzmaz saskanīgam. Un tikai tādā vecumā Bao ieguva savu laimi.

Brīnums, bet milža izredzētā ir par 30 gadiem jaunāka un par 70 cm īsāka par Bao. Tas izbrīnīja apkārtējos, jo viņi izskatījās visai dīvaini. Ko gan tik jauna un skaista meitene varēja atrast tādā neparastā vīrietī gados?

Vai tiešām tā ir mīlestība? Un tiešām – pārim viss izskatās nopietni. Lai gan no līgavas radu puses bija daudz nesaprašanas. Tāpēc pāris līdz šim nekontaktējas ne ar vienu, kurš nesaprot viņu mīlestību.

Milža un Īkstītes dēla piedzimšana

2.oktobrī visu pasauli aplidoja priecīga ziņa. Rekordista dzīvei visu laiku sekoja masu informācijas līdzekļi un daudzi planētas iedzīvotāji. Milža un Īkstītes ģimenē piedzima dēls. Pagaidām bērns ir līdzīgs abiem vecākiem. \

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru