A. Zacepins stāstījis par Allas Pugačovas mānīšanos

Komponists dalījās atmiņās par strādāšanu kopā ar Pugačovu.

Padomju un krievu komponists Aleksandrs Zacepins pastāstīja par nopietnu Allas Pugačovas mānīšanos.

1977.gadā, kad uz Maskavu bija atbraucis žurnālists no Vācijas, A.Pugačovai tika piedāvāts uzfilmēt sižetu par viņu. Filmēšanai bijis jānotiek mākslinieces apartamentos, taču Pugačova nav gribējusi visiem demonstrēt savu 16 m2 lielo istabu un uzdeva Zacepina dzīvokli par savējo.

Kadrā dziedātāja visiem izrādīja, kur it kā atrodas viņas guļamistaba, kur stāv klavieres. Komponista dzīvesbiedri, kura bija šīs mājas saimniece, Pugačova vispār nosauca par mājkalpotāju.

LASI ARĪ ŠO: Bagātības enerģija un nabadzības enerģija

Zacepins pastāstīja, ka savulaik viņam ir bijis patīkami strādāt kopā ar Pugačovu, tomēr filmas “Sieviete, kura dzied” uzņemšanas laikā viņu starpā izcēlies skandāls. Dziedātāja pierunāja komponistu, lai viņa varētu izpildīt dažas nezināma autora Borisa Gorbonosa kompozīcijas. Kā izrādījās vēlāk, zem šī vārda slēpās pati Alla. Mākslinieces meli kļuva par pamatīgu triecienu Zacepinam.

“Mēs nekontaktējamies. Nekad draugi neesam bijuši. Kāds cilvēks, tā jau ir viņa dzīve, viņa noteikumi,” – komponists nobeidz savu stāstu.

Šodien Alla Pugačova velta sevi ģimenei un visvairāk laika pavada ar bērniem. Maksims Galkins pat ir ierakstījis video, kur Pugačova rotaļājas ar viņu dēlu Gariju.

COMMENTS

Pievienot komentāru